Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Elleri ve ayakları bağlı halde fıçıda ölü bulunan profesörün oğlu tutuklandı

Mersin’de çöplükteki plastik fıçıda elleri ve ayakları bağlı cesedi bulunan eski Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz'in oğlu Oğuz Doludeniz (33), tutuklandı.

ABONE OL
Mithat ÜNAL/BOZYAZI (Mersin), (DHA)-

Dün sabah saatlerinde Bozyazı ilçesi Ustalar Mahallesi’ndeki çöplüğe giden belediye işçileri, plastik fıçıda elleri ve ayakları bağlı çıplak erkek cesedi buldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. İlk incelemede çürümeye başladığı belirlenen ceset, Mersin Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Yapılan otopside cesedin, Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz’e ait olduğu belirlendi.

OĞLU TUTUKLANDI

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan ekipler, emekli profesörün oğlu Oğuz Doludeniz'e ulaştı. Doludeniz, çelişkili ifadeleri nedeniyle gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Oğuz Doludeniz’in, babası ile aralarının bir süredir bozuk olduğu, bu nedenle kısa süreliğine evden ayrıldığı, döndüğünde ise evde ölmüş vaziyette bulunca cesedini bir bidona koyup taksi ile Bozyazı'daki çöp alanına bıraktığını söylediği öğrenildi.

Öte yandan, ceset üzerinde yapılan ilk incelemede delici veya kesici alet izine rastlanmazken, Selahattin Doludeniz'in ölüm nedeninin adli tıp incelemesinin ardından kesinlik kazanacağı belirtildi.

Diğer Haberler

  1. MKE, TSK ve savunma sanayi ortaklarına teslimatlarını sürdürdü
  2. Ticaret Bakanlığı: Tüketiciler, SERBİS ile yetkili servis bilgilerine güvenilir kaynaktan erişilebiliyor
  3. Bursa'da boya imalathanesinde yangın
  4. Milletvekilleri İstanbul’un nabzını sahada tutuyor
  5. Tuzla'da fırtınadan geriye kalan batık tekneler temizleniyor
  6. Çayları kirleten işletmelere milyonlarca lira ceza
  7. Sakarya’da taksi durağında silahlı kavga: 1 yaralı
  8. 24 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonları: 36 tutuklama
  9. İstanbul'da ormanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı
  10. Nazilli’de mekan ve araç kurşunlayan suç örgütüne operasyon: 7 tutuklama

© Copyright 2026

DHA