Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Emirgan'da iki gencin ölümüyle sonuçlanan tartışma

Sarıyer'de sevgilisiyle tartıştığı öne sürülen Aleyna Sarıkaya (23) denize atladı. Sarıkaya'yı kurtarmak isteyen Ramazan Kaya (24) da denize atladı. Dalgalara kapılan ikili sahil güvenlik ekipleri ve deniz polisi tarafından denizden çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan sevgililer yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ABONE OL
Zeki GÜNAL / İSTANBUL , (DHA)

Olay, dün sabaha karşı Emirgan Sahili’nde meydana geldi. Aleyna Sarıkaya (23) ve sevgilisi Ramazan Kaya (24) yanlarındaki iki arkadaşıyla beraber Emirgan İskelesi önüne geldi.

İddiaya göre bir süre otomobilde oturan Sarıkaya ve Kaya arasında tartışma çıktı.

Bir anda otomobilden inen Aleyna Sarıkaya koşarak denize atladı. Sevgilisinin çırpındığını gören Ramazan Kaya da onu kurtarmak için denize girdi. Denizden çıkmayı başaramayan sevgilileri arkadaşları da kurtaramayınca ekiplere haber verildi.

İhbar üzerine olay yerine sahil güvenlik ekipleri ve deniz polisi geldi. Yapılan çalışmaların ardından Sarıkaya ve Kaya denizden çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan sevgililer ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen sevgililer hayatını kaybetti.

Diğer Haberler

  1. Muhittin Böcek ile oğlunun tahliye talebi reddedildi
  2. 25 bin 812 hükümlü ve tutukluya kalfalık, ustalık ve usta öğretici belgesi verildi
  3. Selçuk Mızraklı, tahliye edildi
  4. Antalya Kumluca'da orman yangını
  5. Bolu’da yangın; otlar tutuştu, alevler ağaçlara sıçradı
  6. Ayhan Bora Kaplan ve 4 polisin yargılandığı 'rüşvet' davasında beraat
  7. Sağlık Okuryazarlığı Ulusal Eylem Planı kapsamında 12,1 milyon kişiye ulaşıldı
  8. Çekmeköy'de otomobile silahlı saldırı: 1 ölü
  9. OGM: Eylülün ilk 8 günü 146 orman yangını çıktı
  10. Oyuncu Serhat Kılıç, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı

© Copyright 2026

DHA