Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Emniyet Müdürlüğü önünde arazi tartışması kanlı bitti

Kahramanmaraş Afşin ilçesinde, Hüyüklü Mahallesi eski muhtarı Habib Yılmaz (50), arazi anlaşmazlığı yüzünden İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne tartıştığı 2 kardeş tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. 2 kardeş, Emniyet Müdürlüğü'ndeki polisler tarafından hemen yakalanıp, gözaltına alındı.

ABONE OL
Ömer KOÇ/AFŞİN (Kahramanmaraş), (DHA)

Olay, bugün öğle saatlerinde Nazım Kaynak Caddesi'ndeki Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana geldi. İddiaya göre Hüyüklü Mahallesi'nde oturan eski muhtar Habip Yılmaz, emniyetin önünde yürürken O.T. (27) ile A.T. (25) kardeşler traktörle önüne geçti. Daha önceden arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet yaşayan olan kardeşler ile Habib Yılmaz arasında kavga çıktı. Yılmaz, bu sırada tabancayla başına ateş edilmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

A.T. ile O.T. kardeşler, Emniyet Müdürlüğü'nden hemen gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Habib Yılmaz'ın cesedi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna konuldu.

Diğer Haberler

  1. Avcılar’da korkulukları çalan şüpheliler uyuşturucu ile yakalandı
  2. Kavgada Kızılırmak’a düşen kişinin cansız bedenine ulaşıldı
  3. Adana’da seyir tepesinde silahlı saldırı: 1’i kadın 3 ölü
  4. Şırnak’ta tarım aracı devrildi: 9 yaralı
  5. Kastamonu’da orta refüje devrilen hafif ticari araçta kimse bulunamadı
  6. Kastamonu’da 3 aracın karıştığı kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı
  7. Adli kontrol şartı ile serbest kalan Ezel Akay: Medyada gördüğünüz her habere inanmayınız
  8. Kilis'te kontrolden çıkan otomobil yön tabelasına çarptı: 2 yaralı
  9. Avcılar’da yağışla birlikte yolda kayma oluştu; sokak trafiğe kapatıldı
  10. Mermer tezgahının altında kalan 2 çocuk annesi yaşamını yitirdi

© Copyright 2026

DHA