Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Engelli bakım merkezindeki darp olayına 2 tutuklama

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bulunan engelli bakım merkezinde geçtiğimiz yıl meydana gelen şiddet olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan biri kadın 3 şüpheliden 2'si tutuklanıp, cezaevine gönderildi.

ABONE OL
Tolga TAHÇI / İZMİR, (DHA)

Gaziemir ilçesindeki bir engelli bakım merkezinde 3 çalışan, geçen yıl, engellileri darbederken cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde darbedilen engellilere ayrıca bağırıldığı ve hakaret edildiği görüldü. Görüntülerin ortaya çıkması üzerine soruşturma başlatılırken, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, söz konusu engelli bakım merkezinin özel bir kuruluş olduğu belirtildi. Açıklamada görüntülerdeki engelli gencin geçen temmuz ayında başka bir kuruluşa yerleştirildiği kaydedildi.

Soruşturma kapsamında harekete geçen polis ekipleri ise, engelli bakım merkezi çalışanları E.K, M.U. ve S.K. adlı kadını gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K. ve M.U. tutuklandı, S.K.'ya ise ev hapsi verildi.

Diğer Haberler

  1. Diyarbakır’da çıkar amaçlı silahlı suç örgütüne operasyon: 15 tutuklama
  2. Manisa’da iki kamyonun çarpıştığı kazada sürücüler öldü, 1 yaralı
  3. Denizli’de restorana silahlı saldırı: 5 yaralı
  4. Zorla aracına bindiği kadını istediği yere götürtüp, para ve kolyesini aldı
  5. Bursa'da servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı
  6. Bursa'da Kültür Yolu Festivali'nde bıçaklı kavga: 2 yaralı
  7. Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 7 yaralı
  8. Seferihisar Belediye Başkanı Yetişkin'in de aralarında bulunduğu 20 şüpheli adliyeye sevk edildi
  9. Türk Kara Kuvvetleri'nin 2235'inci kuruluş yıl dönümü İstanbul'da kutlandı
  10. AFAD ve TSK Venezuela’da arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor

© Copyright 2026

DHA