Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Engelli bakım merkezindeki darp olayına 2 tutuklama

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bulunan engelli bakım merkezinde geçtiğimiz yıl meydana gelen şiddet olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan biri kadın 3 şüpheliden 2'si tutuklanıp, cezaevine gönderildi.

ABONE OL
Tolga TAHÇI / İZMİR, (DHA)

Gaziemir ilçesindeki bir engelli bakım merkezinde 3 çalışan, geçen yıl, engellileri darbederken cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde darbedilen engellilere ayrıca bağırıldığı ve hakaret edildiği görüldü. Görüntülerin ortaya çıkması üzerine soruşturma başlatılırken, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, söz konusu engelli bakım merkezinin özel bir kuruluş olduğu belirtildi. Açıklamada görüntülerdeki engelli gencin geçen temmuz ayında başka bir kuruluşa yerleştirildiği kaydedildi.

Soruşturma kapsamında harekete geçen polis ekipleri ise, engelli bakım merkezi çalışanları E.K, M.U. ve S.K. adlı kadını gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K. ve M.U. tutuklandı, S.K.'ya ise ev hapsi verildi.

Diğer Haberler

  1. Kırklareli'de 6 kişinin öldüğü sel felaketiyle ilgili davada 5 kamu görevlisine yurt dışı çıkış yasağı
  2. Kayseri’de kamyon ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
  3. Fren yerine gaz pedalına bastı, ziyarete gittiği arkadaşının iş yerine otomobille girdi
  4. Hatay'da döviz bürosuna silahlı saldırı
  5. 150 bin liralık borç kavgası cinayetle bitti
  6. Çatışma ortasında kalan Rümeysa'nın ölümüne ilişkin davada 1 tahliye
  7. Samsun’da iki TIR çarpıştı: 2 yaralı
  8. Tokat'ta sağanak ve dolu yağışı: Ev ve iş yerlerini su bastı
  9. Ankara'da dolu ekili alanları vurdu
  10. Tren, hemzemin geçitte kamyonete çarptı; 1 ölü, 3 yaralı

© Copyright 2026

DHA