Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Engelli kızını pompalı tüfekle öldürüp, intihar etti

İzmir'in Gaziemir ilçesinde doğuştan engelli kızı Feride Sayılır'ı (30) pompalı tüfekle vurarak öldüren kanser hastası Hüseyin Sayılır (63), aynı silahla intihar etti.

ABONE OL
Kadir ÖZEN/ İZMİR, (DHA)-

Olay, saat 16.30 sıralarında, Menderes Mahallesi 1007 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre işçi emeklisi Hüseyin Sayılır, henüz belirlenemeyen nedenle doğuştan fiziksel ve zihinsel engelli kızı Feride Sayılır'ı pompalı tüfekle başından vurdu. Hüseyin Sayılır daha sonra silahı kendi başına doğrultup ateşledi. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde baba ile kızının hayatını kaybettiği belirlendi. Baba ile kızın cenazeleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Psikolojik sorunları olan ve yaklaşık 3 yıl önce eşinden boşanan Hüseyin Sayılır'a bir süre önce kolon kanseri teşhisi konulduğu öğrenildi. Ölenlerin yakınları ise Hüseyin Sayılır'ın kendisine bir şey olması halinde engelli kızına kimin bakacağına yönelik endişe taşıdığını söyledi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Diğer Haberler

  1. SGK: Analık ödeneği süresini tekil gebeliklerde 24 haftaya, çoğul gebeliklerde ise 26 haftaya çıkarttık
  2. Halaçlı Mehmet Ağa Konağı, sanat merkezine dönüştürüldü
  3. Tuzla'da tersanede bakım yapılan gemide çıkan yangın söndürüldü
  4. Efes 2026 Tatbikatı'nda 'hava hücum harekatı eğitimi' icra edildi
  5. Tekirdağ'da gaziler, şehit aileleri ve yaşlılar için tekne turu
  6. Mantar yedikten sonra fenalaşan hamile kadın ile karnındaki bebek öldü
  7. Sarıyer’de eski kiracı 74 yaşındaki iş yeri sahibini dövdü: Yere yatırıp, odunu sırtımda kırdı
  8. Doktor çiften örnek davranış; davetliler adına LÖSEV’e bağış yaptılar
  9. Faruk Acar, Bağımlılıkla Mücadelede Medyanın Rolü' paneline katıldı
  10. Ankara'da '15 Temmuz Manşetleri Gazetecilik Atölyesi'

© Copyright 2026

DHA