Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Erkek arkadaşıyla yakınlaşan 3 kadını döven kadın tutuklandı

Kocaeli’de farklı tarihlerde genç kızlara şiddet uygulayan, küfür ve tehdit eden Bahar K. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Bahar K.’nın emniyetteki ifadesinde, darp edilen kadınların erkek arkadaşıyla yakınlaştığını, olayları bu sebeple gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Vali Seddar Yavuz, Bahar K.’nın yakalanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden ‘Gereği yapıldı’ notuyla şüphelinin fotoğrafını paylaştı.

ABONE OL
Nazım Özgün ERBULAN- Selda Hatun TAN/İZMİT (Kocaeli), (DHA)-

Kocaeli’nin Körfez ve İzmit ilçelerinde farklı tarihlerde çok sayıda kadının darbedilme görüntülerinin sosyal medya hesaplarından paylaşılmasının ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Mağdurlar R.S., A.T.S ve C.S.’yi darbedenlerin Bahar K. olduğu G.K.’nın da yanında olduğu tespit edildi. Bunun üzerine yapılan operasyonla ‘darp’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘kasten yaralama’ gibi suçlardan dün gözaltına alınan Bahar K. ve G.K. ifadeleri alınmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

TUTUKLANDI

G.K. emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Bahar K. ise bugün Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Bahar K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bahar K.’nın emniyetteki ifadesinde darp edilen kadınların erkek arkadaşıyla yakınlaştığını, olayları bu sebeple gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

‘BENİM YÜZÜMÜ SAKIN UNUTMA’

Öte yandan hem evde hem de sokak ortasında farklı tarihlerde çekilen görüntülerde Bahar K.’nın bir erkeğin ismini söyleyerek mağdurları darbettiği anlar yer aldı. Mağdurun darbedildiği esnada ‘Abla elim kesiliyor bırak’ dediği anlar da şüphelinin kamerasına yansıdı. Bir başkasını darbeden şüpheli ise mağdura “Benim yüzümü sakın unutma” dediği anlar da cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Bir mağdurun nefes nefese yerde yattığı anlar da cep telefonu kamerasına yansıdı. Bir görüntüde ise Bahar K.’nın bir mağdurun üzerine çıkarak sorular sorarak darbettiği, öte yandan mağdurun ise ‘Kalk nefes alamıyorum’ dediği anlar da görüntülerde yer aldı.

VALİ YAVUZ PAYLAŞTI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Bahar K.’nın yakalanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden ‘Gereği yapıldı’ notuyla şüphelinin fotoğrafını paylaştı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. Ankara’da eve çağırdıkları 1 kişiyi gasbeden sevgililer tutuklandı
  2. Karısını baltayla öldürüp, banyoya gömdü; kadının yakınlarının kayıp ihbarıyla cinayet ortaya çıktı
  3. Adıyaman'da silahlı kavga: 2’si ağır 5 yaralı
  4. Edirne merkezli 5 ilde gerçekleşen FETÖ operasyonunda 6 tutuklama
  5. Kayseri’de ‘dur’ ihtarına uymayıp, polise çarpan otomobilin sürücüsü ve 3 arkadaşı yakalandı
  6. Lastiği patlayan itfaiye aracı, iki köprü arasına sıkıştı; 3 yaralı
  7. Bağcılar'da emlakçı, 10 bin liralık komisyon için husumetlisinin oğlunu silahla vurdu
  8. ESK Genel Müdürü Taylan: Hakkımda ortaya atılan iddia açıkça bir manipülasyondur
  9. Eskişehir’de bir polis memuru görevden uzaklaştırıldı
  10. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu

© Copyright 2025

DHA