Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Erkek giyim mağazasına atılan EYP, korkuya neden oldu

Adana'da kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir erkek giyim mağazasına atılan el yapımı patlayıcı (EYP) büyük bir gürültüyle patladı. Mahalle sakinleri büyük korku yaşarken, iş yerinin kapalı olması, olası bir faciayı önledi.

ABONE OL
Eser PAZARBAŞI/ADANA,(DHA)-

Olay, saat 01.00 sıralarında Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin, cadde üzerindeki bir erkek giyim mağazasına attığı EYP büyük bir gürültüyle patladı. Mahalle sakinleri büyük bir panikle dışarı çıkarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Mağazanın çevresi güvenlik şeridiyle çevrilirken, Olay Yeri İnceleme ekipleri patlayıcının türü ve atılma yönüne dair delil çalışması yaptı. EYP'ye ait olduğu değerlendirilen parçalar, olay yerindeki çalışmanın ardından detaylı incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Saldırı sırasında mağazanın kapalı olması nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı. Polis, olayı gerçekleştiren kişi veya kişileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.



Diğer Haberler

  1. Gelinini yaralayıp, onun kız kardeşini öldüren kayınpeder adliyeye sevk edildi
  2. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası: 3 ölü, 5 yaralı
  3. Mağarada jeneratör gazından zehirlenip öldü
  4. Seyir halindeki otobüste yangın çıktı, yolcular tahliye edildi
  5. Üsteğmen, motosiklet kazasında hayatını kaybetti
  6. TIR'a yüklü asfalt silindir makinesine gizlenmiş 102 kilo metamfetamin ele geçirildi
  7. Saldırıya uğrayan Rus tankeri ‘Mıdvolga-2’, Sinop açıklarında incelemeye alındı
  8. Mersin'den Sudan’a yardım gemisi yola çıktı
  9. Şanlıurfa’da silahlı saldırıya uğrayan market çalışanı yaralandı
  10. Yanmış otomobilin yanında bulunan cesedin, kayıp başı aranıyor

© Copyright 2025

DHA