Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Erzurum’da terlik fabrikasının hammadde deposunda yangın

Erzurum Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir terlik fabrikasının hammadde deposunda yangın çıktı. Ekipler, yangının hemen bitişikteki boya fabrikasına sıçramaması için yoğun çaba gösterdi.

ABONE OL
ERZURUM, (DHA)-

Yangın, saat 17.00 sıralarında OSB’de faaliyet gösteren bir terlik fabrikasının hammadde deposunda çıktı. Çatıdan yükselen alevleri görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ait 11 araç, Emniyet Müdürlüğü’ne ait 2 TOMA, Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait bir araç ile Aziziye ve Yakutiye belediyelerinden destek amacıyla tanker sevk edildi. Ekipler, alevlerin terlik fabrikasının hemen bitişiğindeki bulunan boya üretim tesisine sıçramaması için yoğun çaba gösterdi.

İtfaiye, AFAD, sağlık başta olmak üzere 100’e yakın personelle yapılan mücadele sonrası yangın bir saat içerisinde kontrol altına alındı. Ekiplerin, soğutma çalışmasını sürdürdüğü yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.



Diğer Haberler

  1. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu
  2. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  3. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası; yaralılar var
  4. Isparta’da yanan otomobilin yakınında başsız erkek cesedi bulundu
  5. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  6. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı
  7. 83 bin 350 adet sentetik ecza hapla yakalanan 2şüpheli, tutuklandı
  8. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı
  9. Torbalı'daki patlamada gerekçeli karar: Sanıkların 3'ü de asli kusurlu
  10. Otizmli öğrencisini merdiven ittiği ileri sürülen okul müdürünün tahliye talebine ret

© Copyright 2025

DHA