Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Esenler'de inşaatın 5'inci katından düşen işçi ağır yaralandı

Esenler'de bir inşatta çalışan işçi, kaynak yaptığı sırada dengesini kaybederek 5'inci kattan düştü. Kafasında ve kaburgalarında kırıkları olduğu öğrenilen işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
Doğan Can CESUR / İSTANBUL (DHA)

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Oruçreis Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir şantiyedeki inşaatta çalışan İsmail adındaki kaynak ustası, 5'inci katta çalışmaya başladı. Bir süre sonra dengesini kaybettiği öne sürülen işçi, metrelerce yükseklikten aşağıya düştü.

Olay sonucunda işçi ağır şekilde yaralanırken, iş arkadaşları panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, kafasında ve kaburgalarında kırıklar oluştuğu tespit edilen işçiyi ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. İşçinin düşmesinin hemen sonrasında yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Diğer Haberler

  1. Kağıthane’de binanın 6'ncı katındaki terastan düşen mimar hayatını kaybetti
  2. Malatya'da 3 ayrı kaza; 1 ölü, 3 yaralı
  3. Gaziantep’te tankerler kafa kafaya çarpıştı:1 ölü, 1 yaralı
  4. Otomobil tarlaya yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı
  5. Malatya’da traktör devrildi: 2 yaralı
  6. Avcılar'da bulaşık makinesi alev aldı; itfaiye müdahale etti
  7. Esenyurt'ta evden çıkarmak istediği kiracısının eşyalarını sokağa attı
  8. Maltepe'de motosikletin çarptığı bebek arabasındaki Arya hayatını kaybetti
  9. Mersin'de heyelan nedeniyle bazı evler zarar gördü
  10. Bakan Çiftçi, Çumra Şeker Fabrikası'nı ziyaret etti

© Copyright 2026

DHA