Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Esenyurt’ta, pencere ölçüsü alırken 4’üncü kattan düşerek hayatını kaybetti

Esenyurt’ta, dördüncü katta yaşadığı evin pencere ölçüsünü aldığı sırada dengesini kaybederek yere düşen 40 yaşındaki Mürsel Bilici, hayatını kaybetti.

ABONE OL
Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL , (DHA)

Olay saat, 12.30 sıralarında Esenyurt, Çınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 4 katlı apartmanın son katında yaşayan Mürsel Bilici, ölçü almak için pencereye çıktı. Bilici bu sırada bilinmeyen bir nedenle dengesini kaydederek, aşağı düştü. Bilici'yi görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Bilici’yi hastaneye kaldırdı. Mürsel Bilici, yapılan tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.


"ÖLÇÜ ALIRKEN DÜŞMÜŞ"

Sokakta esnaf olan Nevzat Kurt, "4’üncü kattan ölçü alırken düşmüş. 4’üncü katta oturuyorlar. Buraya yeni taşınmışlar. Bir sene falan oldu. Ölçü alırken 4’üncü kattan düşmüş" dedi.

Diğer Haberler

  1. Mardin’de mısır kurutma silosu çöktü: 1 ölü
  2. Eşinin eve dönmesini isteyen koca, rast gele ateş açtı; gözaltına alındı
  3. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Bizim bizden başka dostumuz yok
  4. Kamyonla geri manevra yaparken kardeşini ezerek ölümüne neden oldu
  5. MSB: Karadeniz’de bir insansız hava aracı F-16’larımız tarafından düşürüldü
  6. Elazığ’da çöp kamyonunun altında kalan belediye işçisi öldü
  7. 7 kişinin öldüğü fabrikadaki ihmaller zinciri iddianamedeki ifadelere yansıdı
  8. Şampiyon motosikletçi, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı
  9. Yurt dışına kaçmak isterken yakalanan 5 Türk tutuklandı
  10. Mehmet Akif Ersoy ve Ela Rumeysa Cebeci'nin uyuşturucu testinin sonucu ortaya çıktı

© Copyright 2025

DHA