Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Esenyurt'ta AVM'de 'Şahane Cuma' kuyruğu

Şahane Cuma adı verilen indirimlerden yararlanmak isteyenler İstanbul'da AVM'ler önünde erken saatlerden itibaren alışveriş için beklemeye başladı. Esenyurt'ta bir AVM önünde bekleyenler ise, metrelerce kuyruk oluşturdu. Yoğunluk havadan da görüntülendi.

ABONE OL
Ahmet YEŞİLMEN- Uğur ŞAHİN/ İSTANBUL, (DHA)

Dünya genelinde her yıl tekrarlanan ve Şahane Cuma adı verilen indirimlerinden yararlanmak isteyenler, Esenyurt’ta bir Alışveriş Merkezi’nin önünde sabah erken saatlerden itibaren sıraya girdi. Alışveriş merkezi açılış saatine kadar bekleyenler kapının açılmasıyla koşarak içeri girdi.

 

'06.30'DAN BERİ BEKLİYORUZ'

Kuyruğun en başında yer alan Arzu Evin isimli kadın, "Sıra bekliyoruz. İnternetten alışveriş yapamadık, ürünler tükenmişti. İnşallah beklediğimize değer. Sabah 06.30'dan beri bekliyoruz. İstediğimiz ürünleri buluruz" dedi.

 

'ÇOĞUNLUK HEP KADINLAR'

Batuhan Özmen, "Alışveriş sırasına girdik. Kınamız olduğu için birkaç parça almam lazım. Güvenlik de söyledi sabah 07.30'dan itibaren bekleyenler olmuş. Ben yeni geldim sayılır. Fark ettiyseniz çoğunluk hep kadınlar. Erkek milleti istediğini alıp çıkıyor hemen. Kadınlar gezdikleri için erken gelmeye gerek duyuyorlar bence" dedi.







Diğer Haberler

  1. Büyükçekmece'de 1 kişinin öldüğü bıçaklı kavga: 2 şüpheli yakalandı
  2. Ellerini yıkamak isterken kanala düşen 2 kardeş, hastanede tedaviye alındı
  3. Halıya sarılı cesedi bulunan Sedef Güler cinayetinde duruşmanın görülmesine devam edilecek
  4. Küresel Sumud filosu Marmaris'te
  5. Sivas'ta KKKA şüphesiyle ölüm
  6. Devrek Belediyesi'ne yönelik 'yolsuzluk' davası başladı
  7. Çatalca'da jet skiyle denize açılan iki arkadaş suya düştü: 1 ölü, 1 yaralı
  8. Feride, eski eşi tarafından sokak ortasında öldürüldü
  9. Rahatsızlanan annelerine müdahaleye gelen sağlık ekibini alıkoyan 2 kardeşin işlemleri sürüyor
  10. İmamoğlu ile 3 sanığın yargılandığı ‘Casusluk’ davasında ilk duruşma

© Copyright 2026

DHA