Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Esenyurt’ta survivor parkuru gibi okul yolu

Esenyurt'u kuvvetli yağış sonrası çamur gölüne dönen okul yolunda ilerlemek zorunda kalan veli ve öğrenciler zor anlar yaşadı.

ABONE OL
Baran AKKAYA- Veysel TİMDU/İSTANBUL,(DHA)-

Esenyurt Piri Reis Mahallesi 2328. sokakta bulunan ortaokula giden öğrencilerin kullandığı köprü yağmurun da etkisiyle çamurla doldu. Derenin taşmasının da etkisiyle çamur dolan köprü kullanılamaz hale geldi.

Öğrenciler ve veliler köprü üzerine koydukları süngerlere basarak okula gitmeye çalıştı. Öğrencilerin ve velilerin okula giderken yaşadığı zor anlar cep telefonu görüntüsüne yansıdı. Belediye ekipleri şikayet üzerine çamur birikintisi ile dolu köprüyü temizleme çalışması başlattı.

Veli Ayşe Çakır  "Sel dolayısıyla oralar galiba çamur olmuştu, öğrencileri okula getirdiğimde çamur olduktan sonra sünger bırakmışlardı. Herhalde belediye ya da veliler yapmış. Biz de geçtik sonradan. Velilerin çoğu uzun yolu denemek zorunda kaldı. Çoğu da geç kaldı okula" dedi.


Diğer Haberler

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cemil Meriç'i andı
  2. Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum Vakfı'nın Beyoğlu'ndaki lokalini ziyaret etti
  3. MEB Robot Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere gram altın ödülü
  4. Silivri'de fırtına; metruk binanın duvarı evin üzerine çöktü
  5. Ankara'da dolu ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi
  6. Sakarya kıyılarında denize girmek yasaklandı
  7. İçişleri Bakanlığı'ndan darp iddiasına soruşturma
  8. Yağmura aldırmadan yüzmeye devam ettiler
  9. Boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen kadın toprağa verildi
  10. Antalya merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 36 tutuklama

© Copyright 2026

DHA