Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Esenyurt'ta yol verme tartışmasını ayırmak isterken göğsünden bıçaklandı; sürücüler yakalandı

Esenyurt'ta 2 otomobilin sürücüsü arasında yol verme nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada tarafları ayırmaya çalışan Furkan B., göğsünden bıçaklanarak yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken olaya karışan iki sürücü gözaltına alındı.

ABONE OL
Vehbi DEMİR / İSTANBUL, (DHA) -

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Sultaniye Mahallesi 617. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokakta seyir halinde olan 2 otomobilin sürücüsü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Yolcu koltuğunda oturan diğer kişilerin de dahil olmasıyla büyüyen tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada, Furkan B. olaya müdahale etmeye çalıştığı sırada göğsünden bıçakla yaralandı. Çevredekilerin müdahalesiyle taraflar güçlükle sakinleştirilirken yaralı Furkan B. yakınları tarafından otomobille hastaneye götürüldü. Kavga anı sokaktaki bir binanın güvenlik kamerasına yansırken polisin olayın ardından başlattığı çalışma sürüyor.

 

'ACI ÇEKİYORDU'

Olayın meydana geldiği sokakta oturan Kadir Aydemir, "Trafik kavgası oldu. Bir kişi araçtan inerek diğer araçtan birisini bıçakladı. Ardından bir tur daha attı buradan. Sonra beyaz bir araç geldi, çocuğu aldı hastaneye götürdü. Siyah gömlekli bir çocuk, tanımıyorum kendisini. Yaralanan kişinin suratından anladığım kadarıyla çok acı çekiyordu" dedi.

 

'SADECE AYIRMAYA ÇALIŞIYORDU'

Furkan B.'nin kuzeni Rıdvan İşnaz, "Durumu şu anda iyi Allah'a şükür. Karaciğerine bir darbe gelmişti bıçakla. Araçların biri aşağıdan diğeri ise yukarıdan geliyordu. Kuzenimin hiçbir suçu yok sadece ayırmaya çalışıyordu. Sürücü birbiriyle tartışıyordu. Birbirlerine saldırmışlar, karşı taraftaki kişi direkt bıçağı çıkartmış. Kuzenim kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada bıçak göğsüne gelmiş. Hastanede tedavisi sürüyor, durumu iyi" dedi.

 

SÜRÜCÜLER YAKALANDI

Kavganın ardından olay yerinden ayrılan iki sürücü, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Yaralanan Furkan B.'nin arkadaşı S.P. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, bıçağın sahibi A.B.'nin 'kasten yaralama' suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.





Diğer Haberler

  1. Karnından 2 kilo 200 gram ağırlığında tümör çıkarıldı
  2. Lastiği patlayan otomobil, refüje çarpıp takla attı
  3. Uludağ’da drift atan ehliyetsiz sürücüye 65 bin TL ceza
  4. Baraj gölünde teknenin alabora olması sonucu kaybolan Fatih’in cansız bedeni bulundu
  5. Balık tutmak için inmeye çalıştığı falezlerde 20 metre yüksekten düşüp yaralandı
  6. Silahlı saldırıya giderken yakalandılar: 4 tutuklama
  7. 'Bıçak parası' soruşturmasında tutuklanan profesörün savcılık ifadesi ortaya çıktı
  8. Banka kartını arkadaşına veren kişiye 20 yıla kadar hapis talebiyle dava
  9. Eskişehir’de kayıp öğretmeni arama çalışmalarında 6’ncı gün
  10. Utku'nun ölümünde 'akran zorbalığı' iddiası

© Copyright 2025

DHA