Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eşini bıçakladıktan sonra tabanca ile öldürdü, aynı silahla kendisini de yaraladı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Sevgül Ulutaş (55), tartıştığı eşi Cengiz Ulutaş (63) tarafından önce bıçaklandı, ardından tabancayla vurularak öldürüldü. Olaydan sonra tabanca ile kendisini de yanağından yaralayan Cengiz Ulutaş, tedavisinin ardından gözaltına alındı.

ABONE OL
Erol POLAT/ GEBZE(Kocaeli), (DHA)-

Olay saat 17.30 sıralarında Gebze ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi 1475 Sokak üzerindeki bir sitede meydana geldi. 4 çocuk annesi Sevgül Ulutaş, tartıştığı eşi Cengiz Ulutaş tarafından önce bıçaklı saldırıya uğradı, ardından tabanca ile vuruldu. Kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, ardından Cengiz Ulutaş, aynı silahla kendisini de yanağından vurdu.

Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin haber vermesi üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası vücuduna 4 kurşun isabet eden Sevgül Ulutaş’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi, yaralı olan Cengiz Ulutaş ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sevgül Ulutaş’ın cenazesi inceleme sonrası morga kaldırıldı.

TABURCU OLDU, GÖZALTINA ALINDI

Hayati tehlikesi bulunmayan Cengiz Ulutaş, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu. Ulutaş, yüzü sarılı şekilde hastaneden çıkarıldıktan sonra polis tarafından gözaltına alındı.

Diğer Haberler

  1. Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi İstanbul'da başlıyor
  2. 'Yenidoğan çetesi' davasında duruşma 10 Temmuz'a ertelendi
  3. İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in yeğeni Murat Keleş savunma yaptı
  4. Silivri'de yapımı süren yeni duruşma salonu havadan görüntülendi
  5. Tavşanlı’da çukura düşen otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
  6. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında duruşmaya sahte basın kartıyla giren şüpheli tutuklandı
  7. Esenyurt'ta çöpte bulunan 1 milyon 200 bin liralık altın sahibine teslim edildi
  8. Ankara'da 'Orman Haftası' kutlandı
  9. Yazar Orhan Pamuk'un 9 dairesinin bulunduğu Taray Apartmanı davasında karar
  10. Yüksekova'da biriken kar eriyince evlerin bahçeleri su ile doldu

© Copyright 2026

DHA