Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eşini ve üvey oğlunu öldüren şüpheli, cezaevinde intihar etti

Kahramanmaraş’tan deprem sonrası gelip yerleştiği Denizli'de, eşi Büşra Akpınar (26) ile üvey oğlu Macit Gül'ü (4) bıçaklayıp, öldüren Ümit Mutlu Akpınar (24) tutuklu bulunduğu cezaevinde kendini asarak intihar etti.

ABONE OL
Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)-

Olay, önceki gün saat 13.00 sıralarında, Tavas ilçesi Yaka Mahallesi'ndeki evin 2'nci katında meydana geldi. 6 Şubat merkezli depremlerin ardından Kahramanmaraş'tan gelip, Denizli'nin Tavas ilçesine yerleşen ve burada inşaat işleri yapan Ümit Mutlu Akpınar ile eşi Büşra Akpınar arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ümit Mutlu Akpınar, mutfaktan aldığı bıçakla eşini defalarca bıçakladı. Akpınar, annesinin çığlıklarını duyup balkona koşan, eşinin önceki evliliğinden olan oğlu Macit Gül'e de bıçakla saldırdı. Anne ile oğlu hayatlarını kaybetti. Büşra Akpınar ile Macit Gül'ün cenazeleri, yapılan otopsinin ardından memleketi Kahramanmaraş'a gönderilip, toprağa verildi.

TUTUKLANDI

Suç aleti bıçakla gözaltına alınan Ümit Mutlu Akpınar ise emniyetteki işlemlerinin ardından dün sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutukladı. Akpınar, polisteki ilk ifadesinde; eşiyle tartıştıktan sonra cinnet getirdiğini, mutfaktan aldığı bıçağı hedef gözetmeksizin salladığını söyledi. Büşra Akpınar'ın ilk evliliğinden olan oğlu Macit Gül'ün velayetini eski kocasından almak için dava açtığı, ancak geçen yıl 26 Ocak'ta ikinci evliliğini yaptığı eşi Ümit Mutlu Akpınar'ın istemediği, bu nedenle tartışmanın çıktığı öğrenildi.

HÜCRESİNDE KENDİNİ ASTI

Ümit Mutlu Akpınar, konulduğu Kocabaş D Tipi Cezaevi'ndeki hücresinde bu sabah gardiyanlar tarafından ölü bulundu. Akpınar'ın kendini astığı belirlendi. Savcılık, Akpınar'ın intiharıyla ilgili soruşturma başlattı.



Diğer Haberler

  1. Oğlunu darbettiğini iddia ettiği öğretmenden şikayetçi oldu
  2. TÜİK: 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısı 2025 yılında bir önceki yıla göre 147 bin kişi azalarak 2 milyon 966 bin kişi oldu
  3. TIR’la otomobilin önünü kesip, sürücüyü tehdit eden baba ile oğlundan 'el hareketi' iddiası
  4. Eyüpsultan'da okuldan eve dönen 6 yaşındaki çocuğa sokak köpekleri saldırdı
  5. Trafik kazası sayısı 2 ayda 100 bini aştı
  6. Polis aracıyla otomobil çarpıştı: 1'i polis, 3 yaralı
  7. İstanbul merkezli 3 ilde 'izinsiz sermaye piyasası faaliyeti' operasyonu: 5 gözaltı
  8. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 10'uncu duruşma
  9. Kayseri pastırmasına AB'den coğrafi işaret tescili
  10. Ankara'da FETÖ/PDY soruşturması: 9 gözaltı kararı

© Copyright 2026

DHA