Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eşiyle el ele tutuşup yolun karşısına geçerken kamyonun altında kalan kadın, toprağa verildi

Hatay'ın Belen ilçesinde aile sağlığı merkezinden çıkıp el ele tutuşarak yolun karşısına geçmeye çalışırken, yeşil ışığın yanmasıyla hareket eden hafriyat kamyonunun altında kalıp ölen Gülşen Akyurt (51), toprağa verildi.

ABONE OL
Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN (Hatay), (DHA)-

Belen Aile Sağlığı Merkezi'nde muayene olduktan sonra saat 12.00 sıralarında çıkıp, geldikleri otomobile doğru el ele tutuşup yürüyen Gülşen ve Mustafa Akyurt çifti, yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada araçlara yanan ışık, yeşile döndü. Sürücüsünün hareket ettirdiği 27 AOE 858 plakalı hafriyat kamyonu, çiftten Gülşen Akyurt'a çarptı. Gülşen Akyurt, kaza yerinde hayatını kaybetti. 

Gülşen Akyurt için bugün İskenderun ilçesi Kaptan Mehmet Paşa Camii’nde öğle namazından sonra cenaze namazı kılındı. Namazda saf tutan eşi Mustafa Akyurt güçlükle ayakta durabildi. Kılınan namazın ardından Akyurt, gözyaşları ve dualarla Karaağaç Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. Hakan Bahçetepe hakkında 24 yıla kadar hapis talebi
  2. Arsa satışı konusunda tartıştığı yeğenini 4 el ateş edip, öldürdü
  3. Efes 2026'da 'sızma harekatı eğitimi'
  4. Fabrikadaki patlamada yaralanan işçi, 6 gün sonra hayatını kaybetti
  5. Deniz üstü rüzgar YEKA için 4 alan belirlendi
  6. Maltepe'de alacak cinayetinde bir şüpheliye 18 yıla kadar hapis diğerine müebbet talebi
  7. 'Kurbanlık alırken küpe ve sağlık raporu mutlaka kontrol edilmeli'
  8. Tartıştığı kuzeni tarafından bıçaklanarak öldürüldü
  9. 77 ilde uyuşturucu operasyonu: 1187 tutuklama
  10. Nazilli'de yağ aldırma operasyonu sonrası oda başkanı öldü; soruşturma başlatıldı

© Copyright 2026

DHA