Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eşiyle kazada yaralanan Fatma kurtarılamadı

Karaman'da iki otomobilin çarpıştığı kazada eşi İbrahim Yılmaz ile birlikte yaralanan Fatma Yılmaz (32), tedaviye alındığı hastanede hayatını kaybetti. Bu arada kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

ABONE OL
Muammer ŞEN/KARAMAN, (DHA)

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Alacasuluk Mahallesi Özcan Genç Caddesi'nde meydana geldi. Şükrü Özçelik (18) yönetimindeki 70 E 1770 plakalı otomobil, kavşakta İbrahim Yılmaz'ın kullandığı 57 DR 372 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücülerden Yılmaz ve eşi Fatma Yılmaz yaralandı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan çift, ekipler tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı. Yaralı çift ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Fatma Yılmaz, doktorların tüm müdahalesine karşın bu sabah hayatını kaybetti. İbrahim Yılmaz’ın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan, kazanın bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı.

Diğer Haberler

  1. Çorum'da 3 ev ve 3 ahır yangında kullanılamaz hale geldi
  2. Hatay'da 371 kök kenevir ele geçirildi
  3. Ehliyetsiz sürücünün aracında 680 uyuşturucu hap ve metamfetamin ele geçirildi
  4. Adana'da otoyol kenarında erkek cesedi bulundu
  5. Fenerbahçe-Roma maçı öncesi karaborsa bilet soruşturması: 5 gözaltı kararı
  6. Kilis'te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
  7. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 78’inci duruşma sona erdi
  8. Kocaeli’de uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli tutuklandı
  9. Çorum’da minibüs ile traktör çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
  10. Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda futbol maçlarının izlenmesinin engellendiği iddiasına başsavcılıktan açıklama

© Copyright 2026

DHA