Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eski kocadan bıçaklı dehşet; 3 ölü

Manisa’nın Salihli ilçesinde Aytunç Ç. (34), tartıştığı eski eşi Nagihan (32), kardeşi İbrahim (39) ve annesi Fatma Can'ı (62) bıçakla öldürdü.

ABONE OL
Emre SAÇLI/ SALİHLİ (Manisa), (DHA)

Olay, saat 19.30 sıralarında Sağlık Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi'ndeki 45 numaralı apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, eski eşi Nagihan Can’ın annesi ile birlikte yaşadığı eve gelen Aytunç Ç., Nagihan Can ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine eski eşini bıçaklayan Aytunç Ç., araya girmeye çalışan kardeşi İbrahim ile annesi Fatma Can’ı da bıçakladı.

Bu sırada evden kaçmaya çalışan Fatma Can’ın peşinden giderek bıçaklamaya devam eden Aytunç Ç., olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde anne Fatma'nın yaşamını yitirdiği belirlenirken, Nagihan Can ile kardeşi İbrahim Can da kaldırıldıkları hastanede kurtarılamadı.

Polis, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Aytunç Ç.'yi suç aleti ile birlikte kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. 

Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.



Diğer Haberler

  1. Sakarya'da zincirleme kaza: 12 yaralı
  2. Kastamonu'da denize uçan otomobilin sürücüsü yaralandı
  3. Mardin’de soluk borusuna fasulye kaçan 3 yaşındaki Ferit öldü
  4. Diyarbakır’da 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı
  5. Eşini tabancayla bacağından vurdu
  6. Osmaniye’de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı
  7. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, hayatını kaybetti
  8. Birikimlerini emanet ettikleri kuyumcunun evinin önünde eylem yaptılar
  9. Birlikte içki içtikleri otomobilde uyuyan 3 arkadaştan 1’i öldü, 2 kişi gözaltında
  10. Hatay'da denize açıldıktan sonra kaybolan balıkçının cansız bedeni Kıbrıs'ta bulundu

© Copyright 2025

DHA