Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eski sevgilisi tarafından öldürülen Ebru'nun cenazesi ailesine teslim edildi

Adana'da barışma teklifine olumsuz yanıt verdiği eski sevgilisi Tuğrul Kılıç (43) tarafından tabanca ile vurulan Ebru Kaya'nın (34) cenazesi, ailesine teslim edildi.

ABONE OL
Yaşarcan SERİNTÜRK/ADANA, (DHA)

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi Bülent Angın Bulvarı'nda meydana geldi. Tuğrul Kılıç, iddiaya göre kendisini terk eden eski kız arkadaşı Ebru Kaya ile görüşmek için evinin önüne geldi. Tuğrul Kılıç, apartman girişinde barışma isteğini kabul etmeyen Kaya'yı başından tabancayla vurduktan sonra aynı silahla kendi başına ateş etti. Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Kaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olan Tuğrul Kılıç ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Özel bir hastanenin yemekhanesinde çalışan Ebru Kaya'nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından bugün Adana Adli Tıp Kurumu morgundan ailesine temsil edildi. Kaya'nın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Osmaniye'nin Bahçe ilçesine götürüldü.

Tuğrul Kılıç'ın hastanedeki tedavisi sürerken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.




Diğer Haberler

  1. Tartıştığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü, kızını yaraladı
  2. Özbek Dinara'nın ölümünde sevgilisine ilk duruşmada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
  3. KDK'nın girişimiyle, babasını kaybeden öğrencinin ders kaydı yenilendi
  4. Modüler Aile Eğitim Programı 81 ilde yaygınlaştırıldı
  5. Mersin'de zincirleme kaza: 1 ölü
  6. Çayda kaybolan Ahmet aranıyor
  7. Seyrantepe’de motosiklete bağladığı köpeği metrelerce koşturdu: 8 bin 678 lira ceza kesildi
  8. Kayıp Şerife Sude bulundu
  9. Şehit polis memurunun babaevine Türk bayrağı asıldı
  10. Sultangazi'de bariyerlere çarpan midibüs devrildi: 1'i çocuk 12 yaralı

© Copyright 2026

DHA