Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ev sahibi olma hayaliyle aldığı Kazı Kazan'dan, 4 milyon lira çıktı

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde bir kişi, oynadığı 50 liralık Kazı Kazan'dan 4 milyon liralık büyük ikramiye kazandı. Kuponu satan market sahibi Muharrem Tekin, talihlinin isminin açıklanmasını istemediğini belirterek, "Talihli ev sahibi olma hayali ile aldığı kupon sayesinde ev sahibi olacak ve yaşadığı sıkıntılardan kurtulacak" dedi.

ABONE OL
Nuri ÇAĞLAR/ŞARKÖY (Tekirdağ), (DHA)-

İlçede İstiklal Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Muharrem Tekin’e ait markette, bir kişi 50 liralık 'Milyonerler Kulübü' isimli Kazı Kazan'dan satın aldı. Kuponu kazıyan kişi, kendisine 4 milyon TL'lik büyük ikramiye çıktığını fark etti. Büyük ikramiyenin talihlisi, kuponunu kontrol ettirdiği market sahibi Tekin'den isminin gizli kalmasını istedi.

Tekin, talihli kişinin ev sahibi olma hayaliyle Kazı Kazan oynadığını belirtti. Tekin, "Talihli ev sahibi olma hayali ile aldığı kupon sayesinde ev sahibi olacak ve yaşadığı sıkıntılardan kurtulacak. Kazanan talihli adının açıklanmasını istemiyor, akrabalarının kendisini rahatsız edeceğini bu yüzden açıklamamı istemiyor” dedi.



Diğer Haberler

  1. Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik davada tanıklar dinlendi
  2. Bursa’daki ‘usulsüzlük’ ve ‘rüşvet’ soruşturmasında 3 kişi daha gözaltında
  3. 'Şiddet içerikli yayınlara kısıtlama getirilmeli'
  4. İmamoğlu'nun koruması: Kamera bantlama işi koruma ekibinin aldığı karar doğrultusunda yapılmıştır
  5. 2026 e-YDTS başvuruları başladı
  6. Bolu Belediyesi’ne yönelik soruşturma kapsamında jandarma 2 ayrı adreste arama yaptı
  7. Kadıköy'de yaya geçidinde otomobilin çarptığı Berkay'ın ölümüne ilişkin davada 2'nci duruşma
  8. Yalova’da hayvan ölümleri iddialarına soruşturma
  9. 2026 MSÜ tercihleri, 24 Nisan'da sona erecek
  10. Kahramanmaraş’ta okuldaki saldırıda yaşamını yitiren öğrenciler toprağa verildi

© Copyright 2026

DHA