Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Evinde ölü bulunan bölüm başkanı, kalp krizi geçirmiş

Siirt'te evinde ölü bulunan Siirt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Başkanı ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Semih Serkant Aktuğ (50), son yolculuğuna uğurlandı. Otopside şeker hastalığı olan Aktuğ'un kalp krizi geçirip, hayatını kaybettiği belirtildi.

ABONE OL
Akif ÖZALP/SİİRT, (DHA)

Olay, dün öğle saatlerinde Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesi'nde meydana geldi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Başkanı ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Semih Serkant Aktuğ'dan haber alamayan yakınları ve mesai arkadaşları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla adrese sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, merdivenli araçla Aktuğ'un kaldığı lojmanın 4'üncü katındaki dairesine ulaştı. İçeri giren ekipler, Aktuğ’u hareketsiz halde yerde bulundu. İncelemede; Aktuğ'un hayatını kaybettiği belirlendi. Aktuğ'un cansız bedeni otopsi için Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna götürüldü.

MESAİ ARKADAŞLARI VE ÖĞRENCİLERİ DE KATILDI

Otopsi işlemlerinin ardından Aktuğ'un cenazesi, Siirt Üniversitesi'nde bulunan Siirt Üniversitesi Kampüs Camisi'ne getirildi. Cenazeye Aktuğ'un yakınları, mesai arkadaşları ve öğrencileri katıldı. Burada kılınan namazın ardından Aktuğ'un cenazesi, Zevye Mezarlığı’nda toprağa verildi. Diğer yandan otopside şeker hastalığı olan Aktuğ'un kalp krizi geçirip, hayatını kaybettiği belirtildi.



Diğer Haberler

  1. CİMER’e vatandaşların NATO Zirvesi için teşekkür başvuruları yağdı
  2. Kayalıklara düşen yamaç paraşütü pilotu öldü
  3. Balkonda uyurken düşüp öldü
  4. Fatih'te kurdukları düzenekle 4 kilogram altını çaldılar: Birkaç kere altın alıp güven sağlamış
  5. Şişli'deki Fatma Girik Kız Öğrenci Yurdu'nun tahliyesine ilişkin açıklama
  6. Aydın'da orman yangını
  7. Çatalca'da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü
  8. Koruyucu aile olduğu etkinlik hayatının dönüm noktası oldu; kendi mucizesi için ameliyata girdi
  9. Bağışlanan kıyafetlerden 23 altın ile 6 bin 500 lira çıktı
  10. Makas attığı öne sürülen sürücü kazaya neden oldu; 4 çocuk annesi öldü, eşi ağır yaralandı

© Copyright 2026

DHA