Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Evinde ölü bulundu; sosyal medyada 'The End' yazmış

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde Birol Barış (34), kaldığı evde arkadaşı M.A. (31) tarafından ölü olarak bulundu. Barış’ın, sosyal medya hesabından 'The End' yazılı paylaşım yaptığı öğrenildi.

ABONE OL
EDİRNE, (DHA)-

Olay, akşam saatlerinde Uzunköprü ilçesine bağlı Kurttepe köyünde meydana geldi. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan Birol Barış, komşusu ve arkadaşı M.A.’dan hafta sonu kalmak için Kurttepe köyündeki evinin anahtarını istedi. M.A.’dan anahtarı alan Barış, dün sabah saatlerinde köye gitti. M.A. da bugün, akşam saatlerinde köye giderek Barış’ı aradı. Arkadaşının telefonlara cevap vermemesi ve evin kapısını açmaması üzerine şüphelenen M.A., camı zorlayarak girdiği evde Birol Barış’ı kemerle soba borusuna asılı halde buldu.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yaptıkları kontrolde Barış’ın hayatını kaybettiğini belirledi. İntihar ettiği değerlendirilen Barış’ın cenazesi, incelemenin ardından otopsi için Edirne Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. M.A. ise ifadesi alınmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü. Birol Barış’ın olaydan kısa süre önce sosyal medya hesabından ‘The End’ yazılı paylaşım yaptığı öğrenildi.

Soruşturma sürdürülüyor.

Diğer Haberler

  1. Annesinden böbrek nakli yapıldı, eğitimle hayata sarıldı
  2. Bolu'da restoran kurşunlanması olay ile ilgili 2 tutuklama
  3. İzmir'de sahte site açıp, dolandırıcılık yapan 25 şüpheli tutuklandı
  4. Gaziantep'te seyir halindeki TIR alev alev yandı
  5. Mahkeme kararıyla boşaltılan evden 4 kamyon atık çıkarıldı
  6. Kızını boğarak öldüren annenin cezası onandı
  7. Galata Kulesi, Vakıflar Genel Müdürlüğü idaresinde kalmaya devam edecek
  8. Sanal medyadan suç örgütü propagandası yapan 94 şüpheliye gözaltı
  9. İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Netanyahu, Amerikalıların hayatlarıyla kumar oynadı
  10. Bakan Uraloğlu: Çevrim içi medyada geçirilen haftalık süre 41 saat 37 dakikaya ulaştı

© Copyright 2026

DHA