Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Evinde, tartıştığı kişiyi baltayla öldürdü

Şırnak'ta R.N., evine gelen Ömer Kayar’ı çıkan tartışmada balta ile başına vurup öldürdü, bir kadını da yaraladı. Kaçan R.N. polis tarafından yakalandı.

ABONE OL
Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK, (DHA)-

Olay, 03.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Vilayet Bulvarı'nda meydana geldi. R.N. ile evine gelen Ömer Kayar arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. R.N., evde bulunan kadını bıçakla yaraladıktan sonra balta ile Ömer Kayar’ın başına vurup kaçtı. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde Kayar’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı kadın ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Kayar’ın cenazesi ise otopsi için morga götürüldü.

(Fotoğrafta: Ömer Kayar)

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, R.N.’yi Cizre ilçesinde düzenlenen operasyonla saklandığı adreste yakaladı. Gözaltına alınan R.N.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.



Diğer Haberler

  1. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu
  2. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  3. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı
  4. Isparta’da yanan otomobilin yakınında başsız erkek cesedi bulundu
  5. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  6. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı
  7. 83 bin 350 adet sentetik ecza hapla yakalanan 2şüpheli, tutuklandı
  8. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı
  9. Torbalı'daki patlamada gerekçeli karar: Sanıkların 3'ü de asli kusurlu
  10. Otizmli öğrencisini merdiven ittiği ileri sürülen okul müdürünün tahliye talebine ret

© Copyright 2025

DHA