Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Evinde yastıkla boğulan Karsu, toprağa verildi

Ankara'da, evinde yastıkla boğularak öldürülen Karsu Aygün (26), son yolculuğuna uğurlandı. Aygün'ün tabutunun üzerine fotoğrafı ile duvak ve çiçek konuldu.

ABONE OL
Nisa MİĞAL-Batuhan DURNAOĞLU/ANKARA, (DHA)

Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışan Karsu Aygün, önceki gün Çankaya ilçesinde arkadaşı Tuğçe D. (24) ile onun yakınının 15 yaşındaki kız kardeşini misafir olarak kabul etti. Alkol aldıkları iddia edilen 3 kişi arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı, Karsu Aygün bu sırada yastıkla boğuldu. Olayın ardından Tuğçe D. ile Karsu'yu yastıkla boğduğu ileri sürülen 15 yaşındaki çocuk, ekipler tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Karsu Aygün'ün, Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri tamamlandı. Sincan ilçesi Çimşit Mezarlığı Camisi'nde gerçekleştirilen cenazesine Aygün'ün yakınları, arkadaşları ve bölge halkı katıldı. Tabutunun üzerine fotoğrafı ile duvak ve çiçek konulan Aygün, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Soruşturma sürdürülüyor.


Diğer Haberler

  1. Lastiği patlayan itfaiye aracı, iki köprü arasına sıkıştı; 3 yaralı
  2. Bağcılar'da emlakçı, 10 bin liralık komisyon için husumetlisinin oğlunu silahla vurdu
  3. ESK Genel Müdürü Taylan: Hakkımda ortaya atılan iddia açıkça bir manipülasyondur
  4. Eskişehir’de bir polis memuru görevden uzaklaştırıldı
  5. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu
  6. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  7. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı
  8. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  9. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı
  10. 83 bin 350 adet sentetik ecza hapla yakalanan 2şüpheli, tutuklandı

© Copyright 2025

DHA