Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Evindeki uyuşturucuyu, ucuz olduğu için altın bozdurup almış

Adana'da düzenlenen operasyonda, reçeteye tabi 179 bin 663 uyuşturucu içerikli hap ile çeşitli miktarlarda esrar ve bonzai ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı. Tutuklanan şüphelilerden K.G.'nin (34) ifadesinde, “Haplar benim ancak satmak için almadım. Ucuz olduğunu görünce evdeki altınlarımı bozdurup, satın aldım” dediği belirtildi.

ABONE OL
Anıl ATAR/ADANA, (DHA)-

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen A.G., R.B., K.G. ve Y.B.'nin kimliklerini teknik ve fiziki takiple tespit etti. Ekipler, belirlenen adreslere yönelik eş zamanlı operasyonda 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Adreslerde arama yapan polis, reçeteye tabi 179 bin 663 uyuşturucu içerikli hap, 500 gram esrar ve 39 gram bonzai ele geçirdi. Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

4 TUTUKLAMA

Şüphelilerden K.G., ifadesinde, "Haplar benim ancak satmak için almadım. Ucuz olduğunu görünce evdeki altınlarımı bozdurup, satın aldım" dedi.

Diğer şüpheliler ise uyuşturucuların kendilerine ait olmadığını öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen K.G., A.G., R.B. ve Y.B. çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.


Diğer Haberler

  1. Teravih namazına giden gelin-kaynanaya otomobil çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
  2. Köprüden çaya düşen çocuk öldü
  3. Mersin’de yasadışı bahis operasyonu: 9 tutuklama
  4. Gazeteci Alican Uludağ gözaltına alındı
  5. Sanal medya ünlüsü Deniz Sinan Demir tutuklandı
  6. İzmir’de Vali Elban ilk iftarı şehit yakınları ve gazilerle yaptı
  7. Vali Gül 'Büyük Aile Sofrası' iftar programında konuştu
  8. AK Parti Ankara'da 'İftara 5 Kala' etkinliği gerçekleştirdi
  9. Hatay’da ilk iftar ‘Büyük Aile Sofrası’nda yapıldı
  10. Husumetlilerinin bıçaklı saldırısında hayatını kaybetti; 3 gözaltı

© Copyright 2026

DHA