Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Evinden çıkan minik Mustafa bir aracın çarpmasıyla öldü, sürücü kaçtı

Bursa'da, ailesinden habersiz evden çıktığı sırada bir aracın çarptığı Suriye uyruklu 3 yaşındaki Mustafa Nairabi, yaşamını yitirdi. Polis, minik çocuğun ölümüne neden olup, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

ABONE OL
Semih ŞAHİN/ BURSA, (DHA)-

Olay, saat 19.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Sinandede Mahallesi Volkan, Caddesi'nde meydana geldi. Suriye uyruklu ailenin 3 yaşındaki oğulları Mustafa Nairabi, iddiaya göre, ailesinden habersiz evden çıktı. Sokakta koşmaya başlayan Mustafa'ya bir araç çarpıp, kaçtı. Çarpmanın etkisiyle minik Mustafa kanlar içerisinde kalırken, mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde talihsiz çocuğun yaşamını yitirdiği belirlendi. 

Mustafa'nın cansız bedeni, savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Diyarbakır'da Nevruz etkinliğinde terör örgütü pankartı açan 6 şüpheli gözaltına alındı
  2. Pendik’te otomobil gişelere çarptı: 2 yaralı
  3. Osmaniye'de yasa dışı bahis soruşturması: 1 milyar TL değerindeki varlığa el konuldu
  4. Ankara'da otomobil, bariyerlere ve direğe çarpıp takla attı: 1 ölü
  5. Adana'da otomobil takla attı: 1 yaralı
  6. İstanbul'da sis etkili oluyor
  7. Baldızını apartman koridorunda öldürüp, intihar etti
  8. Kırklareli'de evdeki yangında ölümün, cinayet olduğu ortaya çıktı
  9. Gebe köpek öldü, yavrulara anne kedi sahip çıktı
  10. Bakanlıktan 'Bayat ekmek 6 liradan satılıyor' iddiasına açıklama

© Copyright 2026

DHA