Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Evine çıkmak istediği engelli asansöründe sıkışıp, öldü

Burdur'da evindeki engelli asansörüyle birinci kata çıkmak isterken düşen Melek Çardak (76), başı kabin ile duvar arasına sıkışıp, yaşamını yitirdi.

ABONE OL
Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)-

 

Bir süre önce ayağı kırılan Melek Çardak, bugün Burdur Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Şirinevler Mahallesi Atilla Caddesi'ndeki evine geldi. Yaklaşık 10 yıldır ayağıyla ilgili sağlık sorunları yaşadığı için evinin dışına engelli asansörü yaptırdığı öğrenilen Melek Çardak, bugün de tekerlekli sandalyeyle binerek, birinci kata çıkmak istedi. Yakınları ise merdivenle çıktı. Asansörün düğmesine basan Melek Çardak, bir anda dengesini kaybedince tekerlekli sandalyeden düştü. Çardak'ın başı asansör kabini ile duvar arasına sıkıştı. Durumu fark eden yakınlarının haber vermesi üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi Melek Çardak'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Çardak'ın cenazesi savcının incelemesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Melek Çardak'ın eşiyle birlikte Almanya'dan emekli olduktan sonra Burdur'a yerleştikleri belirtilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

 

Diğer Haberler

  1. Arnavutköy'de boşandığı eşi ve oğlunu öldürüp intihar etti
  2. Halit Yukay davasında bilirkişi: AREL-7 ana yoldan yan yola girmiş
  3. Kayseri’de anız yangını; 7 dönümlük alan zarar gördü
  4. Denizde kaybolduğu sanılırken, su yüzeyinde sırtüstü dinlenirken bulundu
  5. Eşinin darbettiği Sergül, yaşam savaşını kaybetti
  6. Bursa'da çıkan orman yangını söndürüldü
  7. Fatih'te Gürcistan plakalı otomobil servis minibüsüne çarptı, sürücü kaçtı
  8. Betül'ü boynundan bıçakla yaralayan sanığa tutuklama kararı çıkarıldı
  9. Girdiği çayda kaybolan Erkan’ı arama çalışmaları ikinci gününde
  10. Kamyonetle çarpışan cip, su kanalına devrildi; 3 yaralı

© Copyright 2026

DHA