Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Evinin balkonundan düşerek yaralandı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Mahmut Gülebakan, misafirliğe gittiği evin 3'üncü kat balkonundan düştü. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gülebakan'ın düşme anı, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

ABONE OL
Ferhat EKİNCİ/ANKARA,(DHA)-

Olay, saat 15.30'da Çubuk ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi İzzetbegoviç Caddesi'nde bulunan bir binada meydana geldi. İddiaya göre, misafirliğe gittiği evin balkonunda bulunan Mahmut Gülebakan, başının dönmesi nedeniyle dengesini kaybetti. Destek almak için balkonda bulunan tellere tutunmaya çalışan Gülebakan, bu arada telin esneme yapmasıyla boşluğa düştü. Metrelerce yükseklikten düşen Mahmut Gülebakan yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleriyaralı Gülebakan'ı ilk tedavinin ardından hastaneye kaldırdı. Tedaviye alınan Mahmut Gülebakan'ın sağlık durumunun iyi olduğu, olayı hafif yaralarla atlattığı öğrenildi.

Bu arada Mahmut Gülebakan'ın düşme anı evin karşısında bulunan apartmana ait güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Gülebakan'ın metrelerce yüksekten apartmanın çim ile kaplı bahçesine düştüğü görülüdü.

Diğer Haberler

  1. Sarıyer açıklarında karaya oturan ‘BANDA’ isimli tanker İstanbul Boğazı'ndan geçirildi
  2. Mehmetçikten, Slovakya askerine eğitim
  3. Ankara'da kaçak elektronik sigara ve tütün operasyonu: 9 gözaltı
  4. Sumud Filosu’na saldırı davası başladı; aktivistler ve avukatlar basın açıklaması yaptı
  5. Sumud Filosu’na saldırı davası başladı; aktivistler ve avukatlar basın açıklaması yaptı
  6. DMM'den 'sosyal medyada yaş düzenlemesi' uyarısı
  7. Tülay Hatimoğulları: Çerçeve yasanın hayata geçirilmesi çok önemli
  8. Bakan Çiftçi, 'Erzurum Tanıtım Günleri'ni ziyaret etti
  9. Bakan Çiftçi, kaymakam adaylarıyla bir araya geldi Bakan Çiftçi, kaymakam adaylarıyla bir araya geldi
  10. İstanbul'da R4+E3 Dışişleri Bakanları Toplantısı başladı

© Copyright 2026

DHA