Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Aydın’ın Söke ilçesinde evinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin tabancalı saldırısına uğrayan Faruk Ateş (43), hayatını kaybetti.

ABONE OL
Melek FIRAT/Aydın,(DHA) -

Olay, saat 21.30 sıralarında Atatürk Mahallesi Kavak Sokak’ta meydana geldi. İlçenin tanınmış esnaflarından Faruk Ateş, evinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Tabancayla vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan Ateş, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Ateş’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Kaçan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için harekete geçen polis, olaya ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Diğer Haberler

  1. Niğde’de trafikte çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü; şüpheli Aksaray'da yakalandı
  2. Bolu'da yağmur heyelana neden oldu, ilçe yolu ulaşıma kapandı
  3. Kayalıklara takılan Türk bayrağını tereddüt etmeden kurtardı
  4. Siirt'te hayvan otlatma kavgası: 15 yaralı
  5. Muğla’da geceyi kiraladıkları teknede geçiren Bahar, ölü bulundu
  6. Muğla’da sahilde erkek cesedi bulundu
  7. Muğla’da FETÖ’cü firari eski emniyet müdürü yakalandı
  8. Ordu’da 1500 rakımlı yaylada kar festivali
  9. Ordu’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
  10. Aydın'da, evli çift evlerinde ölü bulundu

© Copyright 2026

DHA