Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Evlilik dışı dünyaya gelen bebeklerini öldüren şüpheliler tutuklandı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, 2 yıl önce evlilik dışı dünyaya getirdiği bebeği öldürüp yol kenarındaki menfeze bırakan anne ve sevgilisi yakalanıp, tutuklandı. Şüphelilerin, olayın ortaya çıkmaması için bebeğin cesedini, 105 kilometre uzaklıktaki bir menfeze bıraktıkları belirlendi.

ABONE OL
Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA)

Viranşehir ilçesinde 30 Mart 2023’te yol kenarındaki bir menfezde bebek cesedi bulunması üzerine jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Yapılan teknik ve kapsamlı araştırmalar sonucunda, bebeğin Suriye uyruklu bir kadının evlilik dışı ilişki sonucu dünyaya getirdiği belirlendi. Kadının, erkek arkadaşıyla birlikte bebeği öldürdüğü ve şüpheleri üzerlerinden uzaklaştırmak için cesedi yaşadıkları bölgeden 105 kilometre uzaktaki menfeze götürdükleri ortaya çıktı.

Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonla şüpheliler, B.M. ve H.M. yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki sorgularında, bölgede tanındıkları ve evli oldukları için durumu gizlemek istedikleri, bu nedenle cinayeti işlediklerini söyledikleri öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.M. ve H.M., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 



 

Diğer Haberler

  1. Kazada hayatını kaybeden çift, hastaneden dönüyormuş
  2. Hakan Bahçetepe hakkında 24 yıla kadar hapis talebi
  3. Arsa satışı konusunda tartıştığı yeğenini 4 el ateş edip, öldürdü
  4. Efes- 2026'da 'sızma harekatı eğitimi'
  5. Fabrikadaki patlamada yaralanan işçi, 6 gün sonra hayatını kaybetti
  6. Deniz üstü rüzgar YEKA için 4 alan belirlendi
  7. Maltepe'de alacak cinayetinde bir şüpheliye 18 yıla kadar hapis diğerine müebbet talebi
  8. 'Kurbanlık alırken küpe ve sağlık raporu mutlaka kontrol edilmeli'
  9. Tartıştığı kuzeni tarafından bıçaklanarak öldürüldü
  10. 77 ilde uyuşturucu operasyonu: 1187 tutuklama

© Copyright 2026

DHA