Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eyüpsultan'da barikat kuran kadını tehdit eden sanığın dosyalarına birleştirme talebi

Eyüpsultan'da, ayrıldıkları halde dini nikahlı eşi Dilek Acu’ya şiddet uyguladığı iddia edilen Ahmet Çelik hakkındaki iki dosyanın birleştirilmesi için mahkeme muvafakat istedi.

ABONE OL
Sevda SARIKAYA / İSTANBUL(DHA)

İstanbul 59. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya taraf avukatları katıldı.

Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, sanık Ahmet Çelik hakkında İstanbul 20. Asliye Ceza Mahkemesindeki dosyayla mevcut dosya arasında hukuki ve fiili irtibat bulunduğunu belirtti. Savcı, dosyaların birleştirilmesini talep etti.

Mahkeme, 20. Asliye Ceza Mahkemesinden dosyaların birleştirilmesi yönünde muvafakat vermesini istedi.

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, şüpheli Ahmet Çelik ile müşteki Dilek Acu’nun geçmiş dönemde beraber yaşadıkları, 1 çocuklarının bulunduğu, 2022 yılında ayrıldıkları ve belirlenemeyen bir sebeple aralarında husumet oluştuğu anlatıldı.

Çelik’in 5 Haziran 2023’de hakkında uzaklaştırma kararı verilen müştekinin evine geldiği, bıçakları birbirine sürterek tehditte bulunduğu kaydedildi. Hazırlanan iddianamede şüpheli Ahmet Çelik’in 'Silahla tehdit', 'Hakaret' ve 'Israrlı takip' suçlarından zincirleme şekilde toplamda 3 yıl 9 ay 20 günden 12.5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.


Diğer Haberler

  1. Camide komşusunu bıçaklayıp öldüren sanığa 16 yıl hapis
  2. Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi İstanbul'da başlıyor
  3. 'Yenidoğan çetesi' davasında duruşma 10 Temmuz'a ertelendi
  4. İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in yeğeni Murat Keleş savunma yaptı
  5. Silivri'de yapımı süren yeni duruşma salonu havadan görüntülendi
  6. Tavşanlı’da çukura düşen otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
  7. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında duruşmaya sahte basın kartıyla giren şüpheli tutuklandı
  8. Esenyurt'ta çöpte bulunan 1 milyon 200 bin liralık altın sahibine teslim edildi
  9. Ankara'da 'Orman Haftası' kutlandı
  10. Yazar Orhan Pamuk'un 9 dairesinin bulunduğu Taray Apartmanı davasında karar

© Copyright 2026

DHA