Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eyüpsultan'da çocuk parkında toprak kaydı

Eyüpsultan'da yoğun yağış nedeniyle çocuk parkının bir kısmının toprağı, alt tarafında bulunan inşaat alanına kaydı. Ölen ya da yaralananın olmazken inşaat alanı ve park, zabıta ekipleri tarafından kapatıldı.

ABONE OL
Özgür EREN/İSTANBUL,(DHA)

Olay, Güzeltepe Mahallesi Urfa Sokak'ta bulunan Yunus Emre Parkında saat 09.30 sıralarında toprak kayması meydana geldi. Parkın bir bölümündeki toprak, büyük bir gürültüyle alt kısmında bulunan inşaata alanına kaydı. İhbar üzerine olay yerine gelen Eyüpsultan Belediyesi zabıta ekipleri tarafından inşaat ve çocuk parkı güvenlik şeridi çekilerek kapatıldı. Toprak kaymasında ölen ya da yaralanan olmazken parkın bir kısmı ve yan tarafında bulunan merdivenlerde hasar oluştu. Yaşanan toprak kaymasının park çevresinde bulunan binaların zeminine zarar verip vermediği Eyüpsultan Belediyesi ekiplerinin yapacağı incelemenin ardından belli olacak.

 

Salim Yıldız "Burada ev vardı, kentsel dönüşüm kapsamında ev yıkıldı. Bir hafta öncede hafriyat alındı. Bu gece de yıkıldı. Ölen ya da yaralanan yok olayda" diye konuştu.



Diğer Haberler

  1. İstanbul Valiliği'nden 'Kuduz Vakalarında Patlama' iddiasına ilişkin açıklama
  2. Aydın’da uçurumda erkek cesedi bulundu
  3. Şanlıurfa’da aynı istikamette giden iki TIR çarpıştı: 1 ölü
  4. Ankara'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
  5. Muğla'da 11 mahalle şap hastalığı nedeniyle karantinaya alındı
  6. Gürültü tartışmasında komşusu tarafından, kucağındaki 14 aylık bebeğiyle darbedildi
  7. Sahte plakalı motosikletin ehliyetsiz sürücüsüne 110 bin lira ceza
  8. Hatay’da apartmanın en üst katında yangın: 13 kişi dumandan etkilendi
  9. Arnavutköy'de kardeşini öldüren Uğur, Silivri'de ölü bulundu
  10. Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı

© Copyright 2026

DHA