Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fatih Kadırga İlkokulu'nda özel öğrenciler için yeni sınıf

Fatih'te bulunan Kadırga İlkokulu'nda özel öğrencilerin eğitimi için yeni sınıf açıldı. Açılışa İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Mücahit Yentür ile İstanbul Valisi Davut Gül'ün eşi Gülsen Gül katıldı.

ABONE OL
Utku Can SÖNMEZ- Uğur ŞAHİN/ İSTANBUL, (DHA)

Fatih'te bulunan Kadırga İlkokulu'nda özel öğrencilerin eğitimi için yeni sınıf açıldı. Açılışa İstanbul Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür ve İstanbul Valisi Davut Gül'ün eşi Gülden Gül katıldı.

Açılış öncesinde Yentür ve Gül, İstanbul'un farklı okullarında eğitim gören özel öğrencilerin yaptığı resimlerin yanı sıra, kapı süsü, kupa ve dekoratif ürünlerden oluşan sergiyi gezdi. İstanbul Valisi Davut Gül'ün eşi Gülden Gül özel öğrencilerle sdohbet etmeyi de ihmal etmedi. Özel öğrenciler için hazırlanan sınıfta her öğrenci için ayrı dolap, öğrencilerin keyifli vakit geçirmesi için tasarlanan oyun bölümüyle kitap köşesi de yer alıyor.




Diğer Haberler

  1. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan Mekke Anlaşması'na özel kampanya: Ankara ve İstanbul'un simgeleri aydınlatıldı
  2. Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Işık: Devletimize güvenimiz tam
  3. Sakarya’da denize girmek yasaklandı
  4. Bakan Güler, Somali Genelkurmay Başkanı Tuğgeneral Mohamud’u kabul etti
  5. Antalya’da mikroplastik kirliliğine ağır yaptırımlar yolda
  6. Akdeniz'de 52 tesise toplam 118,2 milyon lira ceza
  7. Diyarbakır’da arazide kadın cesedi bulundu; 2 gözaltı
  8. Yargıtay, eşini öldüren sanığa verilen 'ağırlaştırılmış müebbet' ve 8 yıl hapis cezası kararını onadı
  9. Yasağa rağmen girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçiren 37 kişi kurtarıldı
  10. Bodrum'da 61 kaçak göçmen yakalandı

© Copyright 2026

DHA