Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fatih Mısır Çarşısı'nın girişinde cinayet; silahla vurduğu kişinin başında bekledi

Fatih Mısır Çarşısı'nın girişinde iş yeri sahibi Ali Uncu'ya silahlı saldırı düzenlendi. Vurduğu kişinin başında bekleyen şüpheli B.A., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan Uncu hayatını kaybetti.

ABONE OL
Emre KURT – Utku Can SÖNMEZ/ İSTANBUL,(DHA)-

 

Olay, saat 11.00 sıralarında Mısır Çarşısı'nın girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında alacak verecek meselesi olduğu öğrenilen şüpheli B.A., iş yeri sahibi Ali Uncu'yu silahla yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin kontrollerinde olayda ağır yaralandığı belirlenen Ali Uncu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Uncu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından silahla yaraladığı Ali Uncu'nun başında bekleyen şüpheli B.A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheli B.A. hakkında 'Kasten yaralama' suçundan adli işlem başlatıldı.

 

'SİLAHI SIKAN KİŞİNİN ELİNDEN SİLAHI ALMAYA ÇALIŞTIM AMA VERMEDİ'

Olayın görgü tanığı ve saldırgana müdahale etmeye çalışan Mustafa Acar, "Silah sesini duydum. Baktım biri yerde yatıyor. Ben de gittim silahı sıkan kişinin elinden silahı almaya çalıştım ama vermedi. Silahı bankın üzerine bırak ben tampon yapayım dedim. O da bıraktı silahını 'tamam sen tampon yap' dedi. Aralarındaki meselenin ne olduğunu bilmiyorum ama vurulan kişi Mısır Çarşısı'nda esnaflık yapıyor. Ben üzerini çıkardım, kurşun sırtından girmiş karnından çıkmıştı. Tamponunu yaptım, polis geldi vuran kişi teslim oldu. Ambulans geldi alıp götürdüler" dedi.

 

'KURŞUNUN DELİP GEÇTİĞİNİ SÖYLÜYORLARDI'

Çevrede esnaflık yapan Ramazan Açıkgöz, "Silah sesini duydum. O sırada yemek yiyordum. Temizlik görevlisi abi vardı. Tampon yapıyordu. Sivil bir polis vardı o müdahale etti. Ardından polis ekipleri de geldi. Yaralı ağırdı, kurşunun delip geçtiğini söylüyorlardı" şeklinde konuştu.

 

 

 

Diğer Haberler

  1. Denizli’de restorana silahlı saldırı: 5 yaralı
  2. Zorla aracına bindiği kadını istediği yere götürtüp, para ve kolyesini aldı
  3. Bursa'da servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı
  4. Bursa'da Kültür Yolu Festivali'nde bıçaklı kavga: 2 yaralı
  5. Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 7 yaralı
  6. Seferihisar Belediye Başkanı Yetişkin'in de aralarında bulunduğu 20 şüpheli adliyeye sevk edildi
  7. Türk Kara Kuvvetleri'nin 2235'inci kuruluş yıl dönümü İstanbul'da kutlandı
  8. AFAD ve TSK Venezuela’da arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor
  9. Mustafa Topaloğlu ‘Gangnam Style’a karşı ‘Bambam Star’ şarkısı ile başarı hedefliyor
  10. Manisa’da ot yangını sonrası taşlı sopalı kavga: 6 gözaltı

© Copyright 2026

DHA