Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fatih'te yanan otomobillerin kundaklandığı anlar kameraya yansıdı

Fatih'te sabah saatlerinde alev alev yanan otomobillerin kundaklandığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kameraya yansıyan görüntülerde, bir kişinin 34 NK 6830 plakalı otomobilin etrafında dolaştığı, kapısını açarak otomobile bindiği ve şüphelinin indikten kısa bir süre sonra otomobilden dumanların çıktığı görülüyor.

ABONE OL
Ahmet YEŞİLMEN-Uğur ŞAHİN/İSTANBUL, (DHA)

Olay, 05.30 sıralarında Topkapı Mahallesi'nde meydana geldi. Park halindeki 34 NK 6830 plakalı otomobilde çıkan yangın, yanındaki park halindeki 34 THS 71 plakalı taksiye sıçradı. İtfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken araçlar kullanılamaz hale geldi.

Güvenlik kameralarında yapılan incelemelerin ardından ise otomobilde kundaklama sonucunda yangın çıktığı belirlendi. Kamera görüntülerinde, şüpheli bir kişinin park halindeki 34 NK 6830 plakalı otomobilin etrafında dolaştığı ve bir süre sonra otomobilin kapısını açarak içine girdiği, bir süre sonra şüphelinin inmesinin ardından otomobilden dumanların yükseldiği görülüyor. Polis, iki otomobilin kullanılamaz hale geldiği kundaklama olayını gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.


Diğer Haberler

  1. 'Kurbanlık alırken küpe ve sağlık raporu mutlaka kontrol edilmeli'
  2. Tartıştığı kuzeni tarafından bıçaklanarak öldürüldü
  3. 77 ilde uyuşturucu operasyonu: 1187 tutuklama
  4. Nazilli'de yağ aldırma operasyonu sonrası oda başkanı öldü; soruşturma başlatıldı
  5. Eşini ve kayınvalidesini öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
  6. Avcılar'da hırsızlık şüphelileri yakalandı; 16 yaşındaki şüphelinin 40 suç kaydı çıktı
  7. Adana merkezli yasa dışı bahis operasyonu: Rasim Ozan Kütahyalı dahil, 128 gözaltı
  8. Bakan Uraloğlu, Etimesgut Havalimanı ve bağlantı yollarındaki çalışmaları inceledi
  9. 3 gündür haber alınamayan kadın evinde ölü bulundu
  10. İstanbul'da otobüs firmalarına 'bilet fiyatı' denetimi

© Copyright 2026

DHA