Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fenerbahçe - Liverpool maçı öncesi karaborsa bilet operasyonu: 9 gözaltı

Fenerbahçe ile Liverpool arasında 4 Kasım'da oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde sanal medya üzerinden karaborsa bilet satışı yaptıkları belirlenen 9 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 1 tabanca, 41 fişek ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ile Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışma kapsamında, 4 Kasım'da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe-Liverpool karşılaşması öncesinde sanal medya üzerinden karaborsa bilet satışı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Yapılan incelemelerde 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında suç işlediği belirlenen şüphelilerin yakalanması için 2 Kasım'da operasyon düzenlendi. Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 1 tabanca, 41 fişek ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.


Diğer Haberler

  1. Diyarbakır’da kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü, 13 yaralı
  2. Bursa'da zincirleme kaza: 6 yaralı
  3. Bursa'da fırtına nedeniyle kıyıya demirli bazı tekneler alabora oldu
  4. Ankara'da dolmuş hattı sahibine yönelik yağma operasyonunda 3 tutuklama
  5. Yanıltıcı indirim reklamına 108 bin 370 TL ceza
  6. Diyarbakır’da kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü, 13 yaralı
  7. Kötü koku ekipleri harekete geçirdi; baba ve kızının cansız bedenleri bulundu
  8. Bursa’da sağanak yağış; cadde ve sokaklar suyla doldu
  9. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu hayatını kaybetti
  10. Tartıştığı kadını tabancayla yaralayıp, intihar etti

© Copyright 2026

DHA