Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fenerbahçe'de Rennes maçının hazırlıkları başladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5’inci haftasında 27 Ekim Perşembe günü evinde konuk edeceği Rennes maçının hazırlıklarına, bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

 

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen idman salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Sahada koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle antrenmanı sürdüren futbolcular, ardından 2 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. İdman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Joshua ilk bölümde takımla çalışırken; Mert Hakan Yandaş ve Luan Peres günü tedavi programlarıyla tamamladı. İsmail Yüksek’in ise MR’ının çekildiği ve ciddi bir durum olmadığı belirtilirken; oyuncunun birkaç gün dinleneceği öğrenildi.

Sarı-lacivertliler, Rennes ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla sürdürecek.

 




Diğer Haberler

  1. Kazada hayatını kaybeden çift, hastaneden dönüyormuş
  2. Hakan Bahçetepe hakkında 24 yıla kadar hapis talebi
  3. Arsa satışı konusunda tartıştığı yeğenini 4 el ateş edip, öldürdü
  4. Efes- 2026'da 'sızma harekatı eğitimi'
  5. Fabrikadaki patlamada yaralanan işçi, 6 gün sonra hayatını kaybetti
  6. Deniz üstü rüzgar YEKA için 4 alan belirlendi
  7. Maltepe'de alacak cinayetinde bir şüpheliye 18 yıla kadar hapis diğerine müebbet talebi
  8. 'Kurbanlık alırken küpe ve sağlık raporu mutlaka kontrol edilmeli'
  9. Tartıştığı kuzeni tarafından bıçaklanarak öldürüldü
  10. 77 ilde uyuşturucu operasyonu: 1187 tutuklama

© Copyright 2026

DHA