Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

FETÖ sanığı eski üsteğmen ve öğretmene 6'şar yıl hapis

Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında görülen davalarda tutuklu sanıklar eski üsteğmen Muharrem Ürün ile öğretmen Semih Erülgen 6'şar yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

ABONE OL
Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)

2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davalarda tutuklu sanıklardan eski üsteğmen Muharrem Ürün ve öğretmen Semih Erülgen ile avukatları hazır bulundu. Ankesörlü ve kontörlü telefonlar ile örgütün mahrem imamları tarafından arandığı iddialarını reddeden üsteğmen Ürün ile örgüte yakın dershaneler arasında yer aldığı iddia edilen ve KHK ile kapatılan Serhat Dershaneleri'nde öğretmen olarak görev yaptığı, askeri liseleri kazanan öğrencileri örgütün mahrem imamlarıyla tanıştırıp teslim ettiği iddialarını reddeden öğretmen Semih Erülgen, beraatını istedi.

Mahkeme heyeti yapılan yargılamalar sonucu tutuklu sanıklar Muharrem Ürün ile Semih Erülgen'i, 'Silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan 6'şar yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırarak, tahliyelerine karar verdi.

Diğer Haberler

  1. Çanakkale merkezli 11 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 41 tutuklama
  2. Bahçeli'nin grup toplantısında taktığı yüzük ve rozet dikkat çekti
  3. Diyarbakır’da bir bankaya ait 2 ATM kurşunlandı
  4. Mardin’de parktaki cinayetin şüphelileri tutuklandı
  5. Denizde kaybolan otel çalışanı aranıyor
  6. Ankara'da kaybolan lise öğrencisi Fatmanur bulundu
  7. 69 ilde uyuşturucu satıcılarına operasyon: 381 tutuklama
  8. Ukrayna açıklarında dron saldırısına uğrayan 'ANT' isimli Türk gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti
  9. Diş hekimi, memleketine 2 bin ceviz fidanı dikti
  10. Ankara merkezli 18 ilde 'yasa dışı bahis' operasyonu: 61 gözaltı

© Copyright 2026

DHA