Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fırat Nehri'ne giren Beyzanur öldü, ablası yaşam mücadelesi veriyor

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, serinlemek için Fırat Nehri'ne giren Beyzanur Arslan (13) boğuldu, ablası Sevgi Arslan (17) ise hastanede tedavi altına alındı.

ABONE OL
Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)

Fırat Nehri kıyısında öğle saatlerinde, ailesiyle piknik yapan kardeşler Sevgi ve Beyzanur Arslan, serinlemek için suya girdi. Yüzme bilmedikleri öğrenilen kardeşler, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı ve ardından kayboldu. Durumu görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin sudan çıkardığı kardeşler, ilk müdahale sonrası ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan Beyzanur Arslan, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Sevgi Arslan'ın ise yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam ediliyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Diğer Haberler

  1. Ankara'da sağlıksız koşullarda 40 ton et ele geçirildi; 2 gözaltı
  2. Çorum'da hortum yıktı geçti; 2 yaralı
  3. Kazada hayatını kaybeden çift, hastaneden dönüyormuş
  4. Hakan Bahçetepe hakkında 24 yıla kadar hapis talebi
  5. Arsa satışı konusunda tartıştığı yeğenini 4 el ateş edip, öldürdü
  6. Efes- 2026'da 'sızma harekatı eğitimi'
  7. Fabrikadaki patlamada yaralanan işçi, 6 gün sonra hayatını kaybetti
  8. Deniz üstü rüzgar YEKA için 4 alan belirlendi
  9. Maltepe'de alacak cinayetinde bir şüpheliye 18 yıla kadar hapis diğerine müebbet talebi
  10. 'Kurbanlık alırken küpe ve sağlık raporu mutlaka kontrol edilmeli'

© Copyright 2026

DHA