Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fotoğraflarını paylaştığı kadınların çocuk kaçırdığına dair paylaşım yapan şüpheli yakalandı

Ankara'nın Mamak ilçesinde, sosyal medyada 10 kadının çocuk kaçırdığına dair dezenformasyon içerikli paylaşım yaptığı tespit edilen Y.K. gözaltına alındı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Sosyal medyada paylaştığı 10 kadın fotoğrafının altına, 'organ mafyası üyelerinin Ankara'nın Mamak ilçesinde çocukları kaçırma girişiminde bulunduğu' yönünde ifade kullanan şüphelinin yakalanması için polis çalışma balattı. Polis ekiplerince Mamak'ta konuyla ilgili bir kayıp ya da kaçırılma müracaatı bulunmadığı öğrenildi. Yapılan paylaşımlarda ortaya atılan iddialar ve kullanılan görseldeki kadınlara ait fotoğrafların ise Türkiye'de herhangi bir kriminal olayda yer almadığı belirlendi. Görsel üzerinden yapılan araştırmalarda ise görselin yabancı bir sitede İnterpol tarafından aranan şahıslar olarak servis edildiği saptandı.

Paylaşımı yaptığı tespit edilen Y.K., polis ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu yakalandı. Gözaltına alınan Y.K. hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan adli işlem yapıldığı öğrenildi. (DHA)

Diğer Haberler

  1. 6 kişinin yaralandığı restorandaki kavgaya ilişkin 3 tutuklama
  2. Şantaj ve cinsel saldırı şüphelisi tutuklandı
  3. ‘Öldüren diş çekimi’nde ifade veren hekim: Bir düzen içerisine düştüm, kendimi kullanılmış hissediyorum
  4. Kayseri’de yoğun sis etkili oldu
  5. Çekmeköy'de gürültü nedeniyle oto tamirhanesini kurşunlayan şüpheli yakalandı
  6. Nevşehir'de 7,4 kilo metamfetaminle yakalanan şüpheli tutuklandı
  7. Hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 11 yaralı
  8. Arex Sigorta'ya operasyon; 18 gözaltı
  9. Payco Elektronik Ödeme hizmetlerine ‘yasa dışı bahis’ operasyonu
  10. ‘Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin temeli erkeklikten kaynaklanıyor’

© Copyright 2025

DHA