Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fuhuş şebekesi çökertildi; 72 milyon liralık mal varlığına tedbir konuldu, 12 kadın kurtarıldı

Adana'da masaj salonu ve SPA merkezlerinde müşterilerine fuhuş yaptırdığı belirlenen 5'i kadın 10 şüpheli, yakalandı. Şüphelilerin 9 milyon lirası ile yaklaşık 63 milyon lira değerindeki 6 otomobil, 3 TIR ve 8 taşınmazına tedbir kararı uygulandı. 7 şüpheli tutuklanırken, fuhşa zorlandığı ileri sürülen 12 kadın da kurtarıldı.

ABONE OL
Anıl ATAR-Yaşar SERİNTÜRK/ADANA, (DHA)-

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kentte kadınları fuhşa zorlayan, fuhşa aracılık yapan ve yer temininde bulunan fuhuş şebekesini deşifre etti. 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından şebeke üyesi 5'i kadın 10 şüpheli tespit edildi. Savcılığın şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkarmasının ardından ekipler, belirlenen masaj salonu, SPA merkezleri ve evlere eş zamanlı operasyon düzenledi. Adreslerde arama yapan ekipler, şüphelileri gözaltına aldı. Ayrıca fuhşa zorlandığı ileri sürülen 12 kadın da kurtarıldı. Ekipler, adreslerde 64 bin lira, 600 dolar, 300 avro ile bir miktar uyuşturucu hap ele geçirdi. Şüphelilerin suçtan elde ettiği gelirle satın aldığı değerlendirilen yaklaşık 63 milyon lira değerindeki 6 otomobil, 3 TIR, 8 taşınmaz ile içinde 9 milyon lira bulunan banka hesabına da tedbir kararı uygulandı.

Emniyete götürülen şüphelilerin, polise yakalanmamak için fuhuş pazarlığını internet tabanlı sohbet uygulamaları üzerinden yaptığı belirlendi. Ayrıca fuhuş için masaj salonu ve SPA merkezlerini kullandıkları da saptandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 kişi savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen 7 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Diğer Haberler

  1. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Çay: Hafızayı koruyan ve hakikati yazan gazeteciler yetiştirmeyi hedefliyoruz
  2. Oltu’da piyano resitali büyük ilgi gördü
  3. Özkan Yalım, Tekirdağ'daki cezaevine nakledildi
  4. TBMM Okul Saldırılarını Araştırma Komisyonu, Kahramanmaraş’ta
  5. Zeytinburnu'nda bıçaklanarak öldürülen taksici cinayetinde iddianame hazırlandı; müebbet hapis istemi
  6. Ankara'da otobüs firmalarına 'bilet fiyatı' denetimi
  7. Mersin'de akaryakıt tankında çıkan yangında ölen işçi toprağa verildi
  8. MSB'den 'deniz yetki alanları kanunu' açıklaması
  9. Kasapoğlu, Roma’da NATO PA Toplantısına Katıldı
  10. TÜİK: Nüfusun yüzde 14,8'i gençlerden oluşuyor

© Copyright 2026

DHA