Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Galatasaray'da Belhanda'nın sözleşmesi tek taraflı feshedildi

Galatasaray Kulübü, Faslı futbolcu Younes Belhanda'nın sözleşmesinin tek taraflı ve haklı sebeple feshedildiğini KAP'a bildirdi.

ABONE OL
Mesut IŞIK/ İSTANBUL (DHA)

"Kulübün imajına ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyelerinin saygınlıklarına zarar veren ve hakarete varan beyanlarda bulunması sebebiyle" şeklinde ifadelerin yer aldığı KAP açıklaması şöyle;

"Profesyonel Futbolcu Younes Belhanda ile Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. arasında akdedilen 3 Temmuz 2017 tarihli Profesyonel Futbolcu Transfer Sözleşmesi, Younes Belhanda'nın 7 Mart 2021 tarihli Galatasaray A.Ş. - Demir Grup Sivasspor müsabakasından sonra BEIN Sports ile yapmış olduğu röportajda Kulüp'ün imajına ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyelerinin saygınlıklarına zarar veren ve hakarete varan beyanlarda bulunması sebebiyle ve daha öncesinde de Sözleşme ve Kulüp İç Disiplin Yönetmeliklerine ısrarlı şekilde aykırılık teşkil eden eylemlerde bulunmasının, taraflar arasındaki ilişkiyi çekilmez hale getirmiş olması nedeniyle, Younes Belhanda'nın Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi, FIFA Oyuncuların Statüsü ve Transferleri Talimatı'nın 14. Maddesi uyarınca 10 Mart 2021 tarihinden itibaren derhal, tek taraflı ve haklı sebeple feshedilmiştir."


DHA-Spor - Türkiye-İstanbul -

Diğer Haberler

  1. Bursa'da takla atan otomobil, direğe çarptı; Kaza anı kamerada
  2. Trafik tartışmasında hafif ticari aracına sopayla saldırılan sürücü, 3 araca çarptı; o anlar kamerada
  3. Altındağ’da trafik tartışmasında EGO otobüs şoförünü darbeden 3 şüpheli yakalandı
  4. Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı; 3 yaralı
  5. Ankara'da iki araca çarpan otomobil, takla attı; 1 yaralı
  6. Sanal medyada tetikçi ilanı verince gözaltına alındı
  7. Başakşehir'de 2 katlı iş yerinde yangın
  8. Ankara’nın ilk tematik kadın AVM'si açıldı
  9. Manisa’da iki otomobil çarpıştı; 3 ölü, 1 yaralı
  10. Tutuklu Murat Övüç, Tekirdağ'daki cezaevine sevk edildi

© Copyright 2025

DHA