Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Gaspçılar bir gün önce eve gelen tamirciler çıktı

Başakşehir'de sabaha karşı girdikleri evde bulunanların ellerini, ayaklarını ve gözlerini bağlayarak para ve otomobillerini gasbeden 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden ikisinin bir süre önce aynı eve çatı tamiri için  gelen işçiler olduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
Ali AKSOYER/İSTANBUL,(DHA) -

 POLİSE BAŞVURUP YARDIM İSTEDİLER

Başakşehir'de 10 Nisan'da polise başvuran  F.A.(60) ile G.S.A.(22), gece yarısı saat 04.00 sıralarında evlerine giren maskeli 2 kişi tarafından gasbedildiğini söylediler. Mağdurlar, gelen kişilerin ellerini ayaklarını ve gözlerini bağladıklarını, daha sonra ölümle tehdit ederek banka hesaplarında bulunan 330 bin lira parayı havale etmesini sağladıklarını belirtti. Bir kuyumculuğa ait hesaba parayı gönderdikten sonra şüphelilerin evden ayrıldığını söyleyen mağdurlar aşağı indiklerinde park halindeki otomobillerinin de çalındığını gördüklerini anlattı.


BİR GÜN ÖNCE EVE GELEN TAMİRCİLER OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipler olayla ilgili başlattıkları çalışmada, olaydan kısa süre önce çatı tamiri için gelen iki işçinin, ev sahiplerine şüpheli sorular sorduğunu tespit ettiler. Bu gelişme üzerine yapılan çalışmada olay gecesi de aynı bölgede oldukları belirlenen Kerem A.(35) ile Rahmi A.(33) gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan şüphelilerin ifadesi doğrultusunda, kuyumcuya havale edilen para karşılığında altın aldığı belirlenen Arslan N.(33) de yakalandı.


GÜVENLİK KAMERALARI GÖRÜNTÜLEDİ

Gasp Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerin olay gecesinde bazı güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi. Polis ekipleri ayrıca şüpheli Arslan N.'nin havale edilen parayla kuyumcudan altın aldığı anların güvenlik kameralarına ulaştı. Poliste işlemleri tamamlanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Diğer Haberler

  1. İletişim Başkanlığı'ndan dezenformasyona geçit yok
  2. İstanbul'da silahlı suç örgütüne operasyon: 21 şüpheli tutuklandı
  3. Erzincan'da 4 büyüklüğünde deprem
  4. Uyuşturucu soruşturmasında 3 kişinin testi pozitif çıktı
  5. Binanın doğal gaz kutusundaki patlamada otomobil hasar gördü
  6. Elazığlı iş insanı, İsviçre bankasındaki baba mirası 6 ton altını ülkeye getirmek için mücadele ediyor
  7. CHP otobüsünün şoförüne hapis cezası
  8. Teleferik kazası davasında 7 sanığa ceza talebi
  9. Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda 'cezaevi koşullarının yetersiz olduğu' iddialarına başsavcılıktan açıklama
  10. Babasının otomobilini izinsiz alan 16 yaşındaki sürücüye 379 bin TL ceza

© Copyright 2026

DHA