Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Gaziantep'te meslek lisesinde yangın

Gaziantep'te Şehit Serdal Şakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin mobilya atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 5 saatlik çalışması ile söndürüldü. Soğutma çalışmaları sürerken, okulda hasar oluştu. Yangına ilişkin soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
Kadir GÜNEŞ-Ahmet ATMACA/GAZİANTEP, (DHA)-

Yangın, saat 09.30 sıralarında Karacaahmet Mahallesi'ndeki Şehit Serdal Şakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin mobilya atölyesinde çıktı. Atölyeden duman çıktığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, alevleri kontrol altına almak için çalışma başlattı.

ÇATI AÇILDI, MÜDAHALE SÜRÜYOR

Gaziantep’te Şehit Serdal Şakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin mobilya atölyesinde çıkan yangında, atölyenin çatısı iş makineleri ile açıldı. Alevlerin tekrar başlaması ile itfaiye ekipleri takviye destek istedi. Çatısı açılan atölyede, ekiplerin çalışmaları sürüyor.

5 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Gaziantep'te Şehit Serdal Şakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin mobilya atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 5 saatlik çalışması ile söndürüldü. Soğutma çalışmaları sürerken, okulda hasar oluştu. Yangına ilişkin soruşturma başlatıldı.



Diğer Haberler

  1. Manisa'da oyuncak fabrikasında yangın
  2. 'İZSU Atık Su Pompa İstasyonu'ndan taşan kanalizasyon suları Tahtalı Barajı'na karışıyo
  3. Bu dua sadece teravih namazları sonrası Erzurum’da okunuyor
  4. Hayırseverin ördüğü 195 boyunluk, Mehmetçik'e teslim edildi
  5. 'Bıçak parası' davasında 3 sanığa tahliye
  6. Motosiklet kazasında yaralanan Nurullah, 3 günlük yaşam savaşını kaybetti
  7. Erzurum'da zincirleme kaza: 20 yaralı
  8. Hacıosman Metro İstasyonunda Aylin'in ölümü: 'Akran zorbalığı' iddiası
  9. İmam lojmanı, çıkan yangında yandı
  10. Bakanlığın devreye girdiği otizmli Muhammet, yeni merkezde ailesi ile buluştu

© Copyright 2026

DHA