Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Gaziantep'te Suriyeli 2 grup arasındaki satır ve sopalı kavga kamerada

Gaziantep'te motosiklet park meselesi nedeniyle Suriye uyruklu iki gurup satır ve sopalarla çıkan kavga güvenlik kameralarına yansıdı. Olayda kavgayı ayıran 2 kişi yaralandı.

ABONE OL
Ahmet ATMACA/ GAZİANTEP, (DHA)-

Olay, akşam saatlerinde İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen Suriye uyruklu bir kişi, işletme önüne park ettiği motosiklet nedeniyle iş yeri sahibi ile tartıştı. Tartışmanın ardından kısa sürede toplanan kalabalık, esnafın dükkanına satır ve sopalarla saldırdı. Kavgayı ayırmak isteyen 2 kişi yaralanırken, ihbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan 2 kişiyi hastaneye kaldırırken, polis ekipleri ise şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan, güvenlik kameralarına yansıyan olayda şüphelilerin iş yerine gelerek satır ve sopalarla işletme sahibini darbettiği ve kavgayı ayıran 2 kişinin yaralandığı yer aldı.



Diğer Haberler

  1. Okul alışverişini son güne bırakan veliler Eminönü'nü tercih etti
  2. Tartıştığı eşini öldürüp kendi yaşamına son verdi
  3. İzmir'deki havacılık festivalinde gökyüzünde Türk bayrağı ve Atatürk posteri açıldı
  4. Üsküdar'da zıpkınla balık avlayan kişi boğulma tehlikesi geçirdi
  5. Güreşten kaçan boğa, demir kapıdaki boşluktan arenanın dışına atladı
  6. İzmir’de 7 ayrı kablo hırsızlığı olayına karışan 3 şüpheliye suçüstü
  7. ‘Başkomiserim’ diyerek tartıştığı sürücüden ehliyet ve ruhsat isteyen şüpheli, market çalışanı çıktı
  8. Mersin Limanı'nda geminin altına gizlenmiş 350 kilo kokain ele geçirildi
  9. Ankara'da orman yangını
  10. Silivri’de batan gemideki 10 mürettebatı arama çalışmaları 12’nci gününde devam ediyor

© Copyright 2026

DHA