Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına 670 polisle operasyon: 19 gözaltı

Gaziantep'te, uyuşturucu satıcılarına yönelik 670 polisin katılımıyla düzenlenen ve 12 saat süren operasyonda, 19 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

ABONE OL
Kadir GÜNEŞ/GAZİANTEP, (DHA)

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün akşam uyuşturucu satıcılarına yönelik Bey, Hacıbaba, Eyüpoğlu ve Yukarıbayır Mahalleleri'nde 'Narko Şahin-27' adı verilen operasyon düzenledi. Özel harekatçıların da bulunduğu 670 polisin katılımıyla gerçekleşen operasyonda, narkotik köpek 'Max' da yer aldı. Bir helikopterin havadan destek verdiği operasyonda, mahallelerin giriş ve çıkışları kapatılıp, sokaklar polis ablukasına alındı. Önceden belirlenen 28 adrese eş zamanlı baskın yapan ekipler, bazı adreslere kapıları koçbaşı ile kırarak girdi. Max ile yapılan aramalarda 1 kilo 95 gram eroin, 1 kilo 395 gram esrar, 526 gram metamfetamin, 165 gram bonzai ile 5 hassas terazi, 5 tabanca ve 2 av tüfeği ele geçirildi.

12 saat süren operasyonda 19 şüpheli yakalanarak, gözaltına alındı.

emniyete götürülen şüpheliler sorgularının ardından, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak ve bulundurmak' suçlarından adliyeye sevk edilecek.

İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ise operasyon ile eş zamanlı gerçekleştirilen trafik denetimine katıldı. Zeybek, esnaf ziyaretinde de bulundu.

Diğer Haberler

  1. Telefon hattı ve banka hesabını erkek arkadaşı kullandı; hakkında dolandırıcılıktan dava açıldı
  2. Bursa'da kamyonette tapınak taşı ve aslan başı ele geçirildi
  3. Fergio House'un 'adliyede helikopter' paylaşımına soruşturma
  4. Malatya'da otomobiller çarpıştı: 3 yaralı
  5. Şişli'de tepki çeken heykeli yapan ve sergileyenler gözaltına alındı
  6. Orman Genel Müdürü Karacabey: Yanan orman alanlarını başka amaçla kullanmak mümkün değil
  7. 2 kardeşi yaralayan pitbullun sahibi: Köpeğim koruma içgüdüsüyle saldırdı
  8. İstanbul'da suç örgütlerine operasyon: 7 gözaltı
  9. Kuzeninin kullandığı TIR'ın altında kalan Muhammed, öldü
  10. Komşularının evini yakan sanığa 4 yıl 2 ay hapis cezası

© Copyright 2025

DHA