Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Gece kulübündeki yangında ölen işçi, Gümüşhane'de toprağa verildi

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde, gece kulübünde çıkan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden Alparslan Salih Derelioğlu (64), memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi. Derelioğlu’nun kuzeni Gökmen Emirzeoğlu, "Yetkililerin bir an önce bize açıklama yapması gerekiyor. Olay ihmal mi, suikast mi bir an önce bize açıklamalarını bekliyoruz" dedi.

ABONE OL
Selda FIRAT/GÜMÜŞHANE, (DHA)-

Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta dün 16 katlı binanın -1 katındaki 'Masquerade' adlı gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, o sırada kulüpte ve binada bulunanlar içeride mahsur kaldı. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 29 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Yangın faciasına ilişkin başlatılan soruşturma 9 kişi, gözaltına alındı.

GÜMÜŞHANE'DEN UĞURLANDI

Yangında yaşamını yitiren Alparslan Salih Derelioğlu'nun cenazesi, otopsi işlemleri sonrası ailesi tarafından teslim alınarak memleketi Gümüşhane’ye getirildi. Derelioğlu’nun cenazesine MHP Milletvekili Musa Küçük, Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer ile çok sayıda kişi katıldı. Derelioğlu ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından, dualarla aile kabristanlığına defnedildi.

'İHMAL Mİ SUİKAST Mİ'

Cenazede konuşan Dereoğlu'nun halasının oğlu Gökmen Emirzeoğlu, "Kuzenim 45 yıldır İstanbul’da yaşıyor. Kendisi elektrik teknisyeni, bu kulüpte de işte çalışmaya gidiyorlar, patlama oluyor. Vefat haberi bizi derinden yaraladı. Biz şu an acımızı yaşadığımız için soru sormuyoruz ama yetkililerin bir an önce bize açıklama yapması gerekiyor. Ekrem İmamoğlu olayla ilgili bir açıklama yapmadı. Bu olay İhmal mi, suikast mi bir an önce bize açıklamalarını bekliyoruz" dedi.

Diğer Haberler

  1. Kına gecesinde kalabalığa pompalı tüfekle ateş açıldı: 14 yaşındaki Ayaz öldü, 4 kişi yaralandı
  2. Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı şüpheli Kütahya’da sahte kimlikle yakalandı
  3. YKS'nin üçüncü oturumu YDT tamamlandı; adaylar sınavı değerlendirdi
  4. Edirnekapı Şehitliği'nde buruk babalar günü
  5. Malatya'da öldürülen anne-kız toprağa verildi
  6. Sanal medyada başörtülü kadınlara yönelik sözler sarf eden kişi hakkında soruşturma başlatıldı
  7. Drenaj kuyusundaki otomobilden 2 cansız beden çıkarıldı
  8. Şanlıurfa’da kanalda ceset olduğu ihbarıyla çalışma başlatıldı
  9. Balayındayken denizde başından yaralanan damat, yaşam mücadelesini kaybetti
  10. İBB Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Karaal'ın kaçırılmasına ilişkin gözaltı sayısı 12'ye yükseldi

© Copyright 2026

DHA