Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Gemi yangınında dumandan etkilenen personel öldü

Kocaeli'de özel bir tersanede kıyıya demirli gemide çıkan yangında dumandan etkilenen 4 mürettebattan biri olan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Altuntaş (41), kurtarılamadı.

ABONE OL
Nazım Özgün ERBULAN/İZMİT(Kocaeli),(DHA)-

Yangın, dün saat 11.00 sıralarında Başiskele ilçesinde bulunan Kocaeli Serbest Bölgesi içindeki özel bir tersanede çıktı. Kıyıya demirli olan ve son testleri yapılan 'Tronderbas TR-500-ND' isimli gemiden yükselen dumanları görenler, itfaiyeye haber verdi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, alevlere müdahale ederek söndürdü. Dumandan etkilenen 4 gemi çalışanı, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırılan ve durumu ağır olan gemi çalışanı Mustafa Altuntaş, bu sabah hayatını kaybetti. 3 kişinin tedavisinin sürdüğü, 1'nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Kocaeli'de özel bir tersanede bulunan gemide çıkan, 4 kişinin dumandan etkilendiği yangında ölen gemi çalışanı Mustafa Altuntaş'ın cenazesi, İzmit’te bulunan Hacı Selahattin Cami’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cenazeye Altuntaş’ın ailesi, yakınları ve iş arkadaşları katıldı.



Diğer Haberler

  1. Sahte senetle 2,8 milyon, fotokopisiyle 3,27 milyon dolarlık haciz girişimi
  2. Antalya Milletvekili Erdem hakkında 'rüşvet' suçundan soruşturma
  3. Tartıştığı eşini pompalı tüfekle öldüren şüpheli tutuklandı
  4. Ankara'da uyuşturucu ve fuhuş operasyonunda 17 tutuklama
  5. Gaziantep’te orman yangını; 4 dönüm alan zarar gördü
  6. Markette çakmak gazı soluyan 7 yaşındaki Mustafa Ali öldü
  7. Bakan Gürlek: 3 faili meçhul dosyayı daha aydınlattık
  8. Sermaye piyasası soruşturmasında Erdin Özel gözaltına alındı
  9. Malatya'da 3 aracın karıştığı kaza; 1 ölü
  10. Otomobil parçası bulundu, cinayet 11 yıl sonra çözüldü

© Copyright 2026

DHA