Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Giresun’da 1 kişinin öldüğü kavgada Samsunspor taraftarı tutuklandı

Giresun’un Tirebolu ilçesindeki bir restoranda mola veren Samsunspor taraftarları ile iş yeri sahibi ve çalışanları arasında çıkan kavgaya ilişkin soruşturmada Samsunspor taraftarı Bedirhan Öksüz (19), tutuklandı.

ABONE OL
Emre ÖNCEL/SAMSUN, (DHA)-

Trabzonspor-Samsunspor maçına gitmek için 31 Ağustos’ta yola çıkan Samsunspor taraftarları, Giresun’un Tirebolu ilçesi Doğancı köyünde yemek için bir restoranda mola verdi. Bu sırada taraftarlarla iş yeri sahibi Emrah Tok ve çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Samsunspor taraftarlarından Ümit Çapkın ve kardeşi Resul Çapkın, işyeri sahibi Emrah Tok’un tabancayla ateş etmesiyle yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ümit Çapkın, kurtarılamadı. Olayın ardından gözaltına alınan iş yeri sahibi Tok, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlik tarafından ‘kasten öldürme’ ve ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlamalarıyla tutuklandı.

SAMSUNSPOR TARAFTARI TUTUKLANDI

Olay anında çıkan kavgada başına şişe isabet eden ve 6 dikiş atılan garson da şikayetçi oldu. Yapılan incelemeler sonrası şişeyi atan kişinin Bedirhan Öksüz olduğu tespit edildi. Dün saat 21.00 sıralarında ifadeye çağırılan Öksüz, Samsun Adliyesi’ne gitti. Polis eşliğinde SEGBİS yoluyla ifade veren Öksüz, iş yeri sahibinin alkollü olduklarından dolayı kendisine yemek vermeyeceğini söylediğini ve olay sırasında pet şişe fırlattığını belirtti. Öksüz, sevk edildiği mahkemede çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanarak, Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Diğer Haberler

  1. Marmaris'te fuhuş operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı; 7 kadın kurtarıldı
  2. Balıkesir'de fuhuş operasyonu: 3 tutuklama, yabancı uyruklu 3 kadın kurtarıldı
  3. Gaz sızıntısından fenalaşan anne ve oğlu hastanelik oldu
  4. Meslektaşının şehit olduğu saldırı davasında konuşan yaralı polis: Saldırganın adını söyledim
  5. İstanbul’dan aldığı tekneyle Ordu’ya dönerken Sakarya’da cesedi bulunan balıkçı, toprağa verildi
  6. Forkliftle kuyumcu soyup eşekle kaçan şüpheli: Yaşadığım maddi sıkıntılar aklıma geldi
  7. Ailesini katledip intihar eden şüpheli ile annesi toprağa verildi
  8. Yazıcıoğlu ailesinin avukatı: Adaletin bizim olayımızda sarsıldığını ve delillerin yok edildiğini gördük
  9. İstanbul Taksiciler Odası Başkanı İsmet Dalcı: Singapur modelini uygulamaya başlayacağız
  10. 'Birini bıçaklamam lazım' diyerek evden çıkıp 16 yaşındaki kız çocuğunu bıçakladı

© Copyright 2026

DHA