Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Gökdelenin 43'üncü katından düşüp ölen Semanur için 'cinayet' iddiası

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir gökdelenin 43'üncü katından düşen binicilik eğitmeni Semanur Arslan (27) yaşamını yitirirken, ailesi, genç kızın intihara meyilli birisi olmadığını ve olayın cinayet olduğunu ileri sürdü.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Olay, 20 Ekim akşamı Konutkent Mahallesi'ndeki bir gökdelende meydana geldi. Binicilik eğitmenliği yapan Semanur Arslan, arkadaşları Ferhat D. (43) ile Ezgi Ö.'nün (31) bulunduğu gökdelendeki eve gitti. Semanur, iddiaya göre bir süre sonra 43'üncü kattaki dairenin penceresinden zemine düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Semanur Arslan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Ferhat D. ve Ezgi Ö. ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Ferhat D.'nin ifadesinde Semanur Arslan'ı tanımadığını, olay sırasında başka odada olduklarını ve dışarı çıktıklarında ise Arslan'ı göremediklerini söylediği öğrenildi. Ezgi Ö.'nün ise Arslan'ın, erkek arkadaşı ile problemleri olduğunu ve sürekli ağladığını belirttiği öğrenildi.

AİLE: İNTİHAR DEĞİL 

Semanur Arslan'ın ailesi ise olaya intihar süsü verildiğini belirterek, Semanur'un öldürüldüğünü öne sürdü. Anne Elif Karaca, kızının asla intihar etmeyeceğini belirterek, "O gün çok mutluydu, Kapadokya'ya gideceğini söylemişti. Asla intihar edecek birisi değildi. Öldüğü evde yaşayan kadını görünce tepki göstermiştim. O da bana kendisiyle çok fazla görüşmediğini söylemişti. Ben başka yerde sanırken, o kadının evine götürmüşler. Kızım neden oradaydı bilmiyorum. Ankara'da olduğunu bile bilmiyordum" dedi.

Diğer Haberler

  1. Çanakkale'de tarım arazisinde yangın
  2. UMKE ekibi, Venezuela'ya gönderildi
  3. Böcek ailesinin ölümüne ilişkin davada ilaçlama firması sahibi ve oğluna 18 yıl hapis cezası
  4. Yıkımı yapılan 9 katlı binada çökme meydana geldi
  5. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığı'na seçildi
  6. İletişim Başkanlığı’nın NATO Zirvesi trafik haritasına yoğun ilgi
  7. Güngören'de boşanma aşamasındaki eşi ile baldızını bıçaklayan şüpheli tutuklandı
  8. İstanbul Havalimanı’nda okulların kapanmasıyla tatil yoğunluğu başladı ​
  9. Antalya'da orman yangını
  10. Erhan Karaal'ın kaçırılmasına ilişkin 10 şüpheliye tutuklama talebi

© Copyright 2026

DHA